Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit éreztetek mikor a...

Ti mit éreztetek mikor a legjobb barátotok szerelmet vallot? Hogy reagáltátok le?

Figyelt kérdés
Itt a nem most teljesen lényegtelen, hogy fiú vagy lány vallotta be a dolgot. Mindkét oldalról jöhetnek a válaszok. Én is ebben a helyzetben vagyok és szeretném meghallgatni a ti történeteket. Továbbra is barátok maradtatok? Hogy sikerült lerendezni az egészet?

2017. okt. 12. 10:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#7 gyönyörűen fogalmazott. Nagyon szépen leírta a fiú esetleges gondolat menetét. Ha jól értettem,akkor ezt ő mint lány írta le,ami kifejezetten meglepett. Életemben mindig ilyen gondolkodású lányokat kerestem,igazi ritkaság. A barátom is hasonlóan érett,de mint mondtam nem lett belőle semmi.

Csak helyeselni tudom #7-es válaszát. Örülök,hogy sikerült rávenned magad,hogy kitisztázd a dolgokat. Remélem sikerrel jársz. #1 voltam.

2017. okt. 15. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Így van, lányként írtam le mindezt, bár nem tudom, miért számít ez. Nemtől függetlenül, akadnak helyzetek, amikor hajlamosak vagyunk hanyagolni más emberek lelki világát. Ezért leírtam a kérdezőnek, hogy mire figyeljen. Nagyon örülök, ha egyet értesz. :)

Kérdezőnek: Hála istennek! ismeretlenül is örülök ennek. sok sikert!

#7 -es voltam amúgy. 14/L

2017. okt. 15. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!