Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mesélnétek a legjobb barátotok...

Mesélnétek a legjobb barátotokról?

Figyelt kérdés
Miért ő a "legjobb"? Lehet több is? Sok a közös bennetek, vagy szöges ellentétei vagytok egymásnak? Milyen régóta ismered? Mindig is jóban voltatok?

2017. okt. 8. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Mar nem tartjuk a kapcsolatot, de az en akkori legjobb baratnommel mielott megismertem (ismeretlenul) utaltuk egymast meg volt a velemenyunk mindkettonknek egymasrol. Egy delutan amikor atkoltoztunk az uj helyre akkori barataimmal beszelgettem es o odajott mert ismerte oket. Utana kiderult hogy ugyanazokat az embereket ‘utaljuk’ es megtalaltuk a kozos hangot. Egymas ellenteti voltunk de megis egyformak.
2017. okt. 8. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:

-

Remélem, tetszett :(

25f

2017. okt. 8. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hah,nincsen ilyen.Eddig minden barátom csak kihasznált
2017. okt. 8. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Valójában nem tudom, van-e "legjobb" barátom. Barátaim vannak, s ki ezért, ki azért jó. Egyet talán mégis ki tudnék emelni, aki több mint 50 éve a barátom. Messze sodort minket egymástól az élet, csak nagyon ritkán tudunk találkozni. Olyankor megropogtatjuk egymás csontjait, kihasználjuk az ajándék időt, amit kaptunk, aztán megy ki-ki a saját útjára. De tudjuk, hogy ott vagyunk, s ha komoly bajba kerül a másik, csapot-papot hátrahagyva sietünk a segítségére. Egy másik barátomat már vén fejjel ismertem meg, pedig ez ritka, mert a legjobb, legtartósabb barátságok gyerekkorban köttetnek.
2017. okt. 10. 10:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Érdekes kapcsolat a barátság, jó ezekről olvasni :) Küldhettek még
2017. okt. 10. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok a közös bennünk, és teljesen megért engem, a lélektársamnak tekintem. Vannak bennünk teljesen különböző dolgok is, de mindketten nagyon furák/mások vagyunk az átlagtól.

1 Éve ismerem, az elején nem voltunk jóban, de idővel segített belátni hogy szükségem van rá. Nem leszünk soha rosszban, életre szóló a kapcsolatunk.

Szinte teljesen megváltoztatott, és rengeteget tanultam/tanulok tőle. Ő is a lélektársának tart, de neki nincs rám igazán szüksége szerintem, elvan nélkülem is.

2017. okt. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!