Az idő múlásával ti is leszűkítettétek azoknak a barátok a körét akikkel akikkel megosztjátok a szbad óráitokat?
Én is így vagyok, és a férjem is. Mindketten elmúltunk már 30, és azt tapasztaljuk, hogy drasztikusan leszűkült a baráti körünk. Részben azért, mert sokan külföldre költöztek, főleg az én barátnőim közül, és szökőévente egyszer hallani felőlük. Voltak barátságok, amiket én szakítottam meg, mert felnőve végre rányílt a szemem, hogy az a pár ember mennyire energia vámpír volt. Másokkal csak szimplán szétfejlődtünk, és elhalt az egész.
Nekem is a férjem a legjobb barátom, de néha igényelnék más barátokat is, de nem tudok úgy szerezni, hogy itthonról dolgozom. Jövőre elköltözünk falura, bízom benne, hogy ott majd könnyebb lesz új kapcsolatokat kialakítani, ahol kisebb a közösség.
Azt viszont nem bánom, hogy akivel kellett, megszakítottam a kapcsolatot. Dolgozó emberként az ember a maradék kevés szabadidejét tényleg olyannal töltse, aki nem húzza le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!