Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a haverotokkal megosztjátok, hogy ki tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 19:25
1/7 anonim válasza:
Már nem
Visszapofazzak a lanynak es akkor buko..
3/7 Dreed válasza:
Én persze,de csak mert tudom hogy olyan haverom van,akiben meg is lehet bízni.
5/7 anonim válasza:
Persze... megbeszéltem addig amíg el nem kezdtek csicskulni...
Azóta nem mondok nekik semmit, a seggemet meg kinyalhatják a bunkófajzatok...
10.-be emiatt egyik gyerekre rá is ugrottam, mert csak 2 hónap után jutott eszébe közölni velem, hogy ő még előttem beszélt a lánnyal rólam, hogy "jajj de jó lenne meg a szokásos ömlengés..."
Ezután gondolom mindenki le tudja szűrni, hogy mennyire is teszek rájuk, női ügyeket nem beszélgetek inkább senkivel, max 1 emberrel, mert ő az aki normális, pedig az ország túl felén lakik a macska rúgja meg.
7/7 anonim válasza:
A kb. 20-25 közül csak olyan 3-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!