Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác a gimiben, aki már évek óta tetszik. Amikor nyolcadikban búcsúztató volt, írt egy kedves kis levelet is. Vajon ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
És igazából a fúk válaszára lennék kíváncsi, hogy ha valaki úgy ír alá egy levelet, hogy "sok szeretettel", annak van-e valami jelentősége? Szoktunk szemezni, de beszélni kevésbé, nem akarok én oda menni.2016. dec. 3. 14:58
2/11 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mi volt a levélben.
3/11 A kérdező kommentje:
Elég jó tanuló vagyok és a sportban is jó eredményeim vannak. Ezt kívánta a jövőben is.
2016. dec. 3. 15:38
4/11 Oxidbogár válasza:
Figyeld ez dolog kétoldalú:
Én amikor annak a lánynak rajzoltam akibe szerelmes voltam,neki pl. ugyan így írtam alá a rajzot. De ez rám vonatkozik.
Azért kétoldalú a dolog,mert vagy tetszel neki,vagy szimplán figyelmes.
De nem zárja ki az egyik a másikat,hisz aki neked ilyet kíván annak a szemében kedves vagy! ;)
5/11 Szimeon válasza:
Ki kell deríteni. Szóba kell vele elegyedni.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :) az a baj, hogy nem akarok hülyét csinálni magamból és félek oda menni. :/ Ha valakinek még van tippje szívesen várom :)
2016. dec. 6. 10:12
7/11 A kérdező kommentje:
meg nem is vagyunk osztálytársak, ezért a szóba elegyedés is nehezebb.
2016. dec. 6. 10:20
8/11 anonim válasza:
Épp levelet írok életem nőjének meghódításáért.
Igaz, én most kezdek neki a harmadik oldalnak, de ha valaki elhatározza, hogy írni fog, az többet jelent, mint ha nem mondana neked semmit. Legalábbis a logikám eztet mondja... :D
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi szerint dőlt el náluk, hogy ki kinek ír levelet, nálunk még annak írtunk, akinek akartunk. Lehet, hogy náluk is így volt, de nem tudom biztosan. Azóta mg 3 év telt el. Szemezünk. Kb. ennyi ami történt, én nem akarok kezdeményezni. a végén még balul sülne el.
2016. dec. 6. 12:25
10/11 A kérdező kommentje:
azért köszi :) Remélem összejön :)
2016. dec. 6. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!