Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik, lépett, de én nem merek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit régóta ismerek, de csak pár szót váltottunk.
Most újra sokat látom (suli), és év elején mindig mosolyogva
köszönt. És ha meglátott rámmosolygott. Nagyon aranyos volt, és megtetszett a srác. Egyszer odajött hozzám beszélgetni, de azóta nem jött.
Viszont én nem mentem oda, mert féltem, hogy leblokkolok. Ennek már lassan 3 hete. És még mindig nem merek. Csak barátságból jött oda?
Még mindig érdekelhetem, vagy csak beképzelem az egészet? Arra vár, hogy én csináljak valamit? (nagyon szeretném, hogy ez összejöjjön, de még nem volt barátom)
2016. dec. 1. 19:37
1/3 anonim válasza:
Az első és legfontosabb hogy ne félj!Ha mást nem is teszel akkor csak köszönj neki ,hogy lássa te is érdeklődsz iránta.Egy magabiztos mosoly mindig sokat segít.Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) azt elfelejtettem írni, hogy mindig köszönünk egymásnak. :)
2016. dec. 1. 19:47
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne éld bele magadat, mert bármi lehetséges. Egy mosoly nem minden, lehet, hogy csupán jó volt a kedve és feléd nézett. A köszönés alap dolog. Egy beszélgetésnél meg bárkihez odamehetett, ha egy klikkben voltál. Ha meg nem, akkor meg próbált volna nyitni feléd. Egyszer szólítsd le, hátha valami bíztató eredménye lesz a bátorságodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!