Megosztjátok a barátaitokkal az intim dolgaitokat? (menstruáció, szex, nemi betegségek, családi problémák stb. )
Valamilyen szinten igen. Menstruációról, nőgyógyászati problémákról beszélgetünk barátnőkkel, mivel így tudunk egymásnak tanácsot adni. Szexet részletesen nem, csak hogy van-e valakink, volt-e már szex, jó volt-e. Meg esetleg, ha valami fura történt, akkor jó másokkal beszélni, hogy velük volt-e már ilyen. Családi problémákat részletesen nem. De mivel barátok vagyunk, ezért nyilván valamennyire tudunk egymás dolgairól.
De azért vannak olyan dolgok, amit senkivel sem beszélek meg.
Bár nekem nem volt kapcsolatom és szűz vagyok.De ezt a legjobb barátnőm tudja.Azt is,hogy mikor van meg,mivel tőle kérek görcs oldót,mert nála mindig egy csomó van :D
Családi probléma attól függ mennyire publikus.Vannak amiket elmondok.Hátha tud segíteni.Ha meg nem akkor meghallgatott,de tovább adni úgysem fogja.Ha élnék szexuális életet nem tudom mennyire osztanám meg.Az tényleg inkább rám és a páromra tartozna.Persze ha elvesztem a szüzességemet,azt nyilván elmondom a legjobb barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!