Érdekes állomásra jutott a "barátságom", mit tegyek?
Férfi - Férfi "barátság" 10+ év, én szegényebb vagyok mint ő, és a szó szoros értelmében a másik fél elkezdett h-lyének nézni és hazudozni, írok neki valamit elolvassa aztán másnap látom hogy vissza vonta a "látta" dolgot és nem válaszolt, megbeszélünk valamit és ő nem tartja be. Sajnos ugye az a helyzet nálam hogy én nem vagyok egy Mr. Siker és ő ezt nagyon jól tudta, s amikor megosztottam vele a bajaimat igazából először még úgy érdekelte, utána már elkezdett kihátrálni.
Jelenleg ott tartok igazából hogy erőteljesen gondolkozom azon hogy ismerős törlése + telefonszám letilt és menjünk tovább, mert elég rossz nekem arra gondolni, hogy az ember akit barátjának tud/hisz az így viselkedik vele szemben. (Hogy mennyi is az anyagi különbség köztünk? Ő neki vett az apja egy házat valamely megyeszékhely belvárosában 20-30 millióért, kölcsönök nélkül. Remélem mindenki érzi a dolgot. Irigy nem vagyok, mert én nálam egy barátságnak sosem volt és lesz anyagi vonzata, de ő nála erőteljesen így van, pláne azóta, amióta ráérzett a pénz szagára, mert amellett hogy neki jó családi és anyagi háttere van, még sikeres ember is a szakmáján belül. Nekem az ellenkezője van jelenleg az életemben, bár nincsen szakmám sajna.)
Jelenleg egyébként elég rosszul érzem magam amiatt, hogy ő nem segített nekem, bármilyen úton és módon, átvertnek érzem magam, kissé bosszúra szomjazva is. (Értsd: Segíteni úgy is tudsz a másikon hogy meghallgatod, és javasolsz neki dolgokat, de ő még ennyit se tett.) Egyébként nem tettem semmi olyan dolgot (tudtommal) amitől a másik félt annyira megbánthattam/megsértettem, hogy ő neki így kellene reagálnia rá. Egyébként van egy olyan érzésem hogy beszélnem kéne vele erről, de az intuícióim azt sugallják hogy "hagyd a mocskos f_szba és lépj túl rajta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!