5 éves barátságom tönkre mehet egyetlen fiú miatt?
Nem biztos, hogy igaz, amit más mondott, hogy ő mondott.
Az szerintem sokaknál előfordul, hogy nem akarnak a szerelmükről beszélni senkinek sem, amíg nem lesz valami konkrétan.
Az viszont valóban gáz, hogy leráz és hisztizik. De talán azért sértődött meg, mert tényleg semmi rosszat nem csinált és te inkább másoknak hittél.
Szerintem meg ne higgy el mindent, amit visszahallasz. Elég szomorú, hogy elhiszed, hogy kibeszélt, és nem bízol benne. Őszintén? Én is leráznék egy ilyen embert.
Attól meg, hogy barátok vagytok, csak annyihoz van közöd, amennyit önszántából megoszt veled. Neked se kell mindent megosztani vele. Pont az a barátság lényege, hogy nincsenek elvárások.
Köszönöm a válaszaitokat!
Utolsó kommentelő:
Én nem akarok mindent tudni, csak azt hittem hogy megbízik bennem. Mert másoknak elmondta, pontosan rajtam kívül 4 embernek, és akkor vártam, hogy velem is megosztja a boldogságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!