Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 5 éves barátságom tönkre...

5 éves barátságom tönkre mehet egyetlen fiú miatt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kb 5 éve vagyok jóba. Körülbelül 2-3 hete beleszerelmesedett egy fiúba, és próbál vele össze jönni. Nekem erről semmit nem szólt, mint legjobb barátjának. Ez engem elszomorít, és 2x kibeszélt engem és mástól hallottam hogy azt állította hogy nagyképű vagyok. Ha megpróbálom vele beszélni a dolgokat, inkább leráz, és kifogásokat keres. Minden hisztizik. Én nem mondtam, vagy tettem olyat ami sértő lehet, arról tudnék. Hogyan tudnám a tudtára adni hogy fejezze be? Tényleg nagyon elegem van belőle!

#5 éves barátság #Folyton csak hiszti
2017. ápr. 5. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Már bocs, de az ilyen ember nem barát.
2017. ápr. 5. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Nem olvastam végig. Csak simán mond meg neki és kész
2017. ápr. 5. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy igaz, amit más mondott, hogy ő mondott.

Az szerintem sokaknál előfordul, hogy nem akarnak a szerelmükről beszélni senkinek sem, amíg nem lesz valami konkrétan.

Az viszont valóban gáz, hogy leráz és hisztizik. De talán azért sértődött meg, mert tényleg semmi rosszat nem csinált és te inkább másoknak hittél.

2017. ápr. 5. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne higgy el mindent, amit visszahallasz. Elég szomorú, hogy elhiszed, hogy kibeszélt, és nem bízol benne. Őszintén? Én is leráznék egy ilyen embert.

Attól meg, hogy barátok vagytok, csak annyihoz van közöd, amennyit önszántából megoszt veled. Neked se kell mindent megosztani vele. Pont az a barátság lényege, hogy nincsenek elvárások.

2017. ápr. 5. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Utolsó kommentelő:

Én nem akarok mindent tudni, csak azt hittem hogy megbízik bennem. Mert másoknak elmondta, pontosan rajtam kívül 4 embernek, és akkor vártam, hogy velem is megosztja a boldogságát.

2017. ápr. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!