Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, ha elkezd...

Miért van az, ha elkezd mélyülni egy barátságom, én elkezdek távolodni a másiktól?

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán félsz az elköteleződéstől és a megállapodástól (igen barátságban is van ilyen) Vagy történt veled valami ami korlátozza azt ,hogy megbízz valakiben. Talán valaki Becsapott? Gondolkodj ezeken ! Remélem tudtam segíteni!
2016. jún. 23. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Félelem

- a másiktól,hogy mi lesz,ha megbízva benned olyan dolgokat is elmond,amit másnak nem

- attól,hogy kitárulkozz lelkileg

- csalódástól

Bizalom,ill.önbizalomhiány.

2016. jún. 23. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen egyet értek az előttem válaszolókkal.

Félsz attól, hogy ha még mélyebbre mész csalódni fogsz a másikba, és akkor már meg fog változni a véleményed arról a barátságról.

2016. jún. 23. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Félsz kitárulkozni.
2016. jún. 23. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is valami hasonló van, csak én már kitaláltam az okát is! Amíg nem vagyunk túl közeli barátok az emberkével, és annyira nem érdekel, hogy mit gondol rólam, tökre nyílt, kedves, határozott vagyok vele, de pár hét/hónap után folyamatosan kialakul bennem egy stressz-szerű valami, ami miatt már nem szólok hozzá túl sokat, a beszélgetést hagyom, hogy ő irányítsa, én meg csak hallgatom, nem mondom meg, mit gondolok valamiről és miért, stb. Borzasztóan félek attól, hogy elveszítem a barátaim, és pont ez miatt szigetelődöm el tőlük :D Az a vicces, hogy tudom, hogy ez van, de egyszerűen nem tudok változtatni a viselkedésemen :D

No mindegy, szóval nálad is valami ehhez hasonló történik, vagy egyszerűen megunod, hogy állandóan rajtad lóg az emberke? Vagy megismered a dilijeit és lerombolódik benned a róla alkotott kép? Netán a sajátjaidat félsz elmondani és bánt a tudat, hogy elmondja neked a titkait, és nem tudod ugyanezt megtenni felé? Tudok ám kombinálni 0 infóval.. :D

2016. jún. 23. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!