Elmentem kollégiumba 9-ben, es itthon már nincs komolyabb barátságom. Mit csináljak?
Szóval.. 10-es vagyok, kollégista.
Általánosban gyenge osztályom volt, nem voltak jó kapcsolatok. Én a fiúkkal voltam, meg néhány lánnyal, ez 3 'klikk' volt, és egyikben sem voltam benne erősen ( volt több is, de azokban nagyon gyökerek voltak :D)
A fiúkkal eljártam bulizni, nagyon jóban voltunk, koleszba kerülésem után még kerestük egymást egy darabig, de nekem sokat kellett tanulnom, nagy volt a lemaradás, nem volt időm, és megszakadt a kapcsolat. Nagyon hiányoznak ők is, meg hogy nem járok el bulizni (nincs kivel, csak egy lánnyal akivel egy koleszba vagyunk, egy városban lakunk).
Bocsi, nem tudtam jobban megfogalmazni :D
Írjak rájuk? Néha néha beszélünk, mondjam hogy menjünk el valahova?
Ott rengeteg barátom van, suliba, koliba, de szeretnék itthon is eljárni ide oda, közösségi életet élni :)
mert hétvégente meg szünetekben csak itthon vagyok és szerencsére nem a koleszban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!