Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit tegyek? 12 L

Szerintetek mit tegyek? 12 L

Figyelt kérdés
Nos... Nem biztos, hogy jó helyre írtam, de remélem nem gond! Szóval, a barátnőm most nagyon rág amiatt, hogy én miért vagyok ,,fura,,. Szerinte nem vagyok, de elmagyarázo, hogy mi is a gond. A barátnőm sminkel(engem nem zavar, de sokakat igen), meg ugye kamaszodunk, de ő aztán igazán, meg nagyon flegma a stílusa minden második mondatában az van, hogy leszarom. Jó nem biztos, hogy minden második, de értitek. Azt mondta neke, hogy; ,,Annyira más vagyok, hogy nem szeretem a sminket, meg nem vagyok olyan laza,,. Én sokszor nevetek meg minden, de az idővel visszahúzódobb lettem, inkább olvasok-zenét hallgatok-sorozatot nézek. Minthogy sminkeket és termék mintákat nézegessek a drogériában, városba menjek. Ő inkább a hangosabb típus. Az anyukája miatt maga alatt van és nagyon lázad ezáltal. Randikra jár meg nem foglalkozik a lányaival(van egy nővére a barátnőmnek) és egyedül hagyja őket, apjukhoz passzolja őket(el vannak válva a szülei) stb... Én nem haragszom rá meg semmi, de nem tetszik ez nekem... Oké, hogy előttem másabb egy ici-picit. De mégis. Ez mitől van? Vagy, hogy segíthetnék neki, tudom nem nagyon lehet vagyis én magam szerint nem tudok, de mégis... Köszönom előre! Lehet voltak felesleges információk, vagy helyesírási hibák azért is bocsánat. Sziasztok! (lány)

2017. szept. 10. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Hogy mit csinalj?

Pl ne kovesd a peldajat.

Rosszul vagyok az ilyen 12-13 evesektol.

Azt hiszik mar nagylanyok,aztan mikor belekeverednek valamibe,akkor meg lesnek.

Es ez a valami lehet akar szexualis zaklatas is,mert azt is kiteszik ami meg nincs is.

En 12 evesen meg mamamnal az erdot jartam es saraztam a tesoimmal,fociztam,bujocskaztam es sorolhatnam.

Oke,hogy valtozik a vilag....na de igy mi lesz kesobb?

Szerencsere nekem nincs lanyom,de ha lenne turi nem hagynam igy viselkedni 12 evesen...agyon is utnem.

Te vagy a normalis,o fura.

Maradj olyan,amilyen vagy.olvass,tanulj es eld a gondtalan gyerekkort.

2017. szept. 10. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont elég, ha a barátnője maradsz, mint eddig. :)

Ahogy az előző is írta, lehet belőle gond, hogy nagylánynak érzi magát, ha pl. rossz társaságba keveredik, vagy ilyesmi. Meg ez a nagy lazaság azt is mutathatja, hogy nincs önbizalma, és ezzel ellensúlyozza.

Te megváltoztatni nem fogod tudni, de lehetsz rá jó hatással, ha a barátnője vagy. Hiszen nyilván neked mondja el a dolgait, fontos neki a véleményed, stb. Szóval segíthetsz neki egy picit, hogy a lázadásokból ne legyen baj.

Te pedig ne érezd magad kevesebbnek, amiért másképp kamaszodsz. Nem vagytok egyformák, és ez így is van jól. :) Ha idősebbek lesztek, és barátok maradtok, akkor neked is jó lesz, hogy ő nem hagy bezárkózni teljesen - te nem hagyod őt elveszni. Kiegészítitek egymást. :)

2017. szept. 11. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
van kisgyerek kategória is.
2017. szept. 11. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Légy hű önmagadhoz. Ügyelj arra, hogy ne a saját képére formáljon. Ismertem ilyet, 16 évesen szült.
2017. szept. 14. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!