Szerintetek mit tegyek? 12 L

Hogy mit csinalj?
Pl ne kovesd a peldajat.
Rosszul vagyok az ilyen 12-13 evesektol.
Azt hiszik mar nagylanyok,aztan mikor belekeverednek valamibe,akkor meg lesnek.
Es ez a valami lehet akar szexualis zaklatas is,mert azt is kiteszik ami meg nincs is.
En 12 evesen meg mamamnal az erdot jartam es saraztam a tesoimmal,fociztam,bujocskaztam es sorolhatnam.
Oke,hogy valtozik a vilag....na de igy mi lesz kesobb?
Szerencsere nekem nincs lanyom,de ha lenne turi nem hagynam igy viselkedni 12 evesen...agyon is utnem.
Te vagy a normalis,o fura.
Maradj olyan,amilyen vagy.olvass,tanulj es eld a gondtalan gyerekkort.

Szerintem pont elég, ha a barátnője maradsz, mint eddig. :)
Ahogy az előző is írta, lehet belőle gond, hogy nagylánynak érzi magát, ha pl. rossz társaságba keveredik, vagy ilyesmi. Meg ez a nagy lazaság azt is mutathatja, hogy nincs önbizalma, és ezzel ellensúlyozza.
Te megváltoztatni nem fogod tudni, de lehetsz rá jó hatással, ha a barátnője vagy. Hiszen nyilván neked mondja el a dolgait, fontos neki a véleményed, stb. Szóval segíthetsz neki egy picit, hogy a lázadásokból ne legyen baj.
Te pedig ne érezd magad kevesebbnek, amiért másképp kamaszodsz. Nem vagytok egyformák, és ez így is van jól. :) Ha idősebbek lesztek, és barátok maradtok, akkor neked is jó lesz, hogy ő nem hagy bezárkózni teljesen - te nem hagyod őt elveszni. Kiegészítitek egymást. :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!