Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

28 éves srác vagyok. Nem élek nemi életet vallási okból. Nagyon szeretnék barátokat, haverokat, ahogy más férfiaknak is van felnőtt korban is baráti körük. Szeretnék sporthoz edzőtársakat, haverokat. De mivel nem jelentenek témát nálam a nők, mindig homoszexuálisnak néznek a srácok, és a heteroszexuális férfitársadalom kiközösít. Pedig soha nem adtam rá okot. Ráadásul sem tesóim, sem unokatesóim, sem sógoraim nincsenek. Sem kamaszként, sem felnőtt fejjel nem tudom átélni, milyen dolog egy haveri körbe tartozni, vagy kosarazni, focizni, túrázni egyet a barátaimmal.

Pedig csak egy teljesen átlagos srác vagyok a sok közül, de teljesen sivár a társasági életem emiatt, csak otthon ülök, és ábrándozom egy normálisabb életről, de az elmúlt 10 évben nem sikerült még soha összehozni, csak a megalázásokat gyűjtöttem be...

Elegem van.

2017. szept. 8. 20:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

sőt: mondok egy dupla csavart: Ha egy vallásos gondolkodású srác(akikkel tényleg megtalálhatnám amúgy a közös hangot) hiszi azt rólam, hogy meleg vagyok, érthető módon sokkal előbb fog "lelépni" mint bárki más...

Szóval az élet nem egyszerű.

2017. szept. 8. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:

..."hiszi azt rólam, hogy meleg vagyok" - de miert hiszi azt? Ez itt a 100 dollaros kerdes.

Ha te szerinted nem ugy viselkedsz/mozogsz/gesztikulalsz hogy azt gondoljak rolad hogy az vagy, akkor mindenki hulye aki ezt gondolja rolad, csupan azert mert nem beszelsz a cicikrol/puncikrol?

Amugy van szad, nyisd ki, miert nem lehet ertelmes emberek kozott lekommunikalni azt, hogy nem vagyok meleg. Vagy csak peches vagy es eddig debilekkel hozott ossze a sors?

2017. szept. 9. 01:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Tisztelem és becsülöm a hozzáállásodat ehhez a témához, az önfegyelem erény. Előttem már tanácsolták is, hogy hasonló értékrendűekkel keresd a barátságot elsősorban.Persze még ott sem mindig egyenes az út - ahogy írod is - egynéhány csalódás előfordul, de ez ne keserítsen el, hidd el vannak olyan társaságok, ahol ez nem megvetendő magatartás, és nem bélyegeznek meg rögtön.

Azt írod "ábrándozom egy normálisabb életről" Szerintem te már döntöttél valami mellett, amit helyesnek vélsz, csak most meggyengültél picit a kudarcoktól.

Nem egyszerű kezelni a "másképp gondolkodás" miatti kellemetlen helyzeteket, esetleges kirekesztést, de emiatt ne add fel a számodra fontos elv(ek)et! Minden jót neked és kitartást, a barát(ok) megtalálásához/ig!

2017. szept. 9. 01:33
 14/17 A kérdező kommentje:

Az ábrándozás alatt egy normálisabb életről nem a szexuális életet értettem. Arra nincs igényem. Hanem a barátságokat, haverságokat, amire lenne, de mégsem jön soha össze.

Nem tudom, hogy gesztikulálok vagy mozgok. Úgy, ahogy tudok. De még ha tegyük fel, hogy tudtomon kívül feminin módon tenném, az ember akkor is az, ahogyan él, nem pedig az, amilyennek látszik. Természetes persze, hogy ezt sokan nem tudják, hiszen rengeteg az ostoba ember. De az nem természetes, ha senki nem tudja.

Amúgy mi az, hogy valaki feminin módon mozog? Nem riszálom a seggem, arról csak tudnék. Akkor mégis mit takar ez?

Az tény, hogy a farkamat nem rakom ki, hogy jól látható legyen a körvonala, ahogy egyes férfiak szándékosan eligazítják a gatyában - de szerintem ez csak szimplán normális viselkedés, nem femininség.

2017. szept. 9. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Sportolsz valamit? (Mit?)
2017. szept. 9. 10:59
 16/17 A kérdező kommentje:
sok sport érdekelne, de javarészt nincs lehetőségem kipróbálni őket, mert minimum két emberesek. ami lehet, azt egyedül gyakorlok. bár ez sem könnyű, mert a testedzéshez általában két dolog adja a motivációt: tetszeni, imponálni a másik nemnek, és versengeni az edzőhaverokkal. nálam az előbbi kiesik, és sajnos az utóbbi is, pedig igényelném...
2017. szept. 9. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy mi az, hogy valaki feminin módon mozog?"

Nem lattal meg eleg meleg ferfi, ezert nem tudod milyen az.

En kulfoldon elek, nalunk itt rengeteg a meleg ferfi es komolyan mondom, hogy messzirol leri roluk.

Ahogy a kezet tartja, ahogy a hajat igazitja, ahogy megy, ahogy beszel. Kismillio apro jel amibol rogton levagja egy hetero ember, hogy az az illeto homo.

Persze nem mindegyik homo ferfin latszik, de akiket en ismerek, azoknak a 90%-a, ha nem mondta volna hogy meleg, akkor is rajovok, mert latszik rajtuk.

"a testedzéshez általában két dolog adja a motivációt: tetszeni, imponálni a másik nemnek, és versengeni az edzőhaverokkal" ez annyira olcso kifogas hogy mar faj.

Az ember nem masok miatt figyel a testere es jar el edzeni, hanem a sajat onerzete, jolete, egeszsege stb. miatt.

Akik masok miatt csinaljak azok csak ideig oraig birjak, aztan feladjak.

Futni sem azert jar a tobbseg mert kergetik vagy mert masoknak akarnak imponalni, hanem mert jo erzes. Ha raszoksz a futasra megtapasztalod, mi az a "runner's high".

A motivacio az, hogy igenis meg tudom csinalni, idaig egyszer se birtam felhuzni magam, de ha torik ha szakad megcsinalom, es amikor eljutsz az elso huzockodasig, akkor fulig er a szad es orulsz magadnak. Azert csinalod, mert jobban akarsz kinezni mint most, nem a csajok miatt, hanem magad miatt, mert kepes vagy ra, mert ezt akarod.

Szomoru ha onmagadon kivul probalsz motivaciot talalni, ugy nem fogod sokra vinni :(

2017. szept. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!