Félek az új sulitól, és az emberektől?
Magyarországon sok barátom volt az iskolában még mai napig tartom velük a kapcsolatot, de aztán elköltöztünk németorszgába..én egész életemben angolt tanultam ezért csak angolul tudtam beszélgetni már aki tudott ott, a barátaim csak olyanok voltak szinte akik külföldiek és tudtak angolul, 2 évig voltam abban a suliba szinte 0 német tudással de az év végi vizsgát megcsináltam (Quali)
És most egy új suliba megyek ahol számitásteknikát fogok tanulni , és eléggé félek a németem még közel sem tökéletes sőt, szerintem egy 10-es skálán a tudásom 2-3, csak az átlagos dolgokat tudom, és félek, hogy nem leszek elég ehez a sulihoz vagy nem lesz egy barátom se.. hogyan barátkozzak olyanokkal akik kibeszélnek mert külföldi vagyok vagy mert kinevetnek ha rosszul ejtek valamit?

Nem fognak azok, akik normalisak. Aki meg rohog azon, hogy nem perekt a kiejtesed, az a szellemi szintjet mutatja csak meg.
Hidd el, nagyon sokat fognak kerdezoskodni, hogy honnan jottek es hogy mondj par szot magyarul😁 A nemetek eleg kozvetlenek ilyen kulfoldiekkel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!