9esek! Nektek milyen "élmény"volt a ballagás? Féltek az új sulitól?
Kicsit szomorú, de jó volt a ballagás. Fura volt, hogy otthagyom az általánost. Akikkel jóban vagyok, azokkal tartom a kapcsolatot, a többiekkel nem igazán.
Én nem féltem a gimitől, vártam. Még a nyáron megismertem az osztályt, és megnyugodtam, hogy jó társaságba kerültem.
Nem kell félnie, legyél vidám és magabiztos, akkor baj nem érhet. ;)
16/L
A mi általános sulis osztályunk nem volt túl összetartó, egy fura osztályfőnökünk volt mellé, akit sokan nem bírtak. Szóval nem sajnáltam annyira, hogy ott kell hagynom őket.
A másik osztálytól sokat vártam emiatt, és jól is tettem, mert idősebbek vagytok, jobban tudtok tervezgetni stb. És most ezt úgy mondom, hogy itt sincs tökéletes osztályközösség, de azért ha kell odatesszük magunkat.
Olyan szempontból szerencsém volt, hogy legjobb barátnőmmel egy osztályba kerültem. Ennek előnye, hogy soha nem voltam egyedül, hátránya, hogy másokat emiatt lassabban ismertem meg.
Ha vagy elég nyitott akkor sok baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!