Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van olyan emlékbeli gyerekkori...

Van olyan emlékbeli gyerekkori barátotok, akiről halványak emlékeitek, de az élet elszakított és nem tudni ki pontosan ő?

Figyelt kérdés

2017. aug. 24. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Van. Kiskoromban a város másik végén laktunk és a játszótéren voltak barátaim. Fel is mentem hozzájuk, emlékszem mert anyu nagyon leszidott, hogy idegenekhez megyek kérdés nélkül.

A keresztnevekre emlékszem, de nem ismerném meg őket.

2017. aug. 24. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Egy lány, akivel a játszótéren játszottam sokat. Sőt szerelemes is voltam belé.

Aztán vagy 10 évvel később elvileg találkoztunk. Szüleim mondták, hogy ő az, de én nem ismertem meg. Sőt el se hittem, hogy ő az, annyira másmilyenre emlékeztem.

2017. aug. 24. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Furcsa, de nekem nincs. Minden óvodás csoporttársamra emlékszem (legtöbbjükre teljes névvel, csak az kivétel, aki hamarabb elment), sokuk facebookon ismerősöm, sőt van, akivel azóta tartom a kapcsolatot, pedig már általános iskolába sem egy helyre jártunk. Lehet, hogy még néhány évtized, és már nem fogok rájuk emlékezni, de egyelőre még megvannak.
2017. aug. 24. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Van. A szomszédomban volt egy velem közel egy korú fiú (én nő vagyok). Nem emlékszem az arcára, sem a nevére. Csak azt tudom, hogy egy oviba jártunk és sokat játszottunk együtt.

Vannak emlékeim arról, hogy egyszer az oviban betört a feje a libikókán, emlékszem a vérre. Arra is emlékszem, hogy milyen játékpisztolyt kaptam tőlük, mert az enyémet eltörte. Elköltöztek (tudom miért, de nem tudom hova). Emlékszem azóta egyszer találkoztunk, eljöttek hozzánk az anyukájával és fociztunk. Akkor alsós voltam általánosban.

Az érdekes az egészben, hogy arcot, nevet nem tudok társítani az emlékekhez.

Még ahhoz sem, amikor mamám sok év múlva emlegette, mondta a nevét, meg hogy állandóan seg.gre esett. :D

De így sem tudom felidézni a nevét.

Néha eszembe jut, hogy rákérdezek édesanyámnál, de valahogy mindig értelmét veszti, mire rá kerülne a sor.

2017. aug. 24. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az óvodában volt egy jó barátom, emlékszem rá, hogy sokat játszottunk együtt, és a nevére is emlékszem, de óvoda után soha nem találkoztunk. Azóta próbáltam már megkeresni facebookon (nem szándékoztam ráírni, csak megnézni a képei alapján, hogy mi történt vele), de nem találtam, vannak ugyanolyan nevű emberek, de egyikkel sem azonosítható be életkor / adatok alapján.
2017. aug. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!