Van olyan emlékbeli gyerekkori barátotok, akiről halványak emlékeitek, de az élet elszakított és nem tudni ki pontosan ő?
Van. Kiskoromban a város másik végén laktunk és a játszótéren voltak barátaim. Fel is mentem hozzájuk, emlékszem mert anyu nagyon leszidott, hogy idegenekhez megyek kérdés nélkül.
A keresztnevekre emlékszem, de nem ismerném meg őket.
Nekem is van. Egy lány, akivel a játszótéren játszottam sokat. Sőt szerelemes is voltam belé.
Aztán vagy 10 évvel később elvileg találkoztunk. Szüleim mondták, hogy ő az, de én nem ismertem meg. Sőt el se hittem, hogy ő az, annyira másmilyenre emlékeztem.
Van. A szomszédomban volt egy velem közel egy korú fiú (én nő vagyok). Nem emlékszem az arcára, sem a nevére. Csak azt tudom, hogy egy oviba jártunk és sokat játszottunk együtt.
Vannak emlékeim arról, hogy egyszer az oviban betört a feje a libikókán, emlékszem a vérre. Arra is emlékszem, hogy milyen játékpisztolyt kaptam tőlük, mert az enyémet eltörte. Elköltöztek (tudom miért, de nem tudom hova). Emlékszem azóta egyszer találkoztunk, eljöttek hozzánk az anyukájával és fociztunk. Akkor alsós voltam általánosban.
Az érdekes az egészben, hogy arcot, nevet nem tudok társítani az emlékekhez.
Még ahhoz sem, amikor mamám sok év múlva emlegette, mondta a nevét, meg hogy állandóan seg.gre esett. :D
De így sem tudom felidézni a nevét.
Néha eszembe jut, hogy rákérdezek édesanyámnál, de valahogy mindig értelmét veszti, mire rá kerülne a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!