Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen élet az...

Nex11 kérdése:

Szerintetek milyen élet az olyan, ahol se munkád, se párod, se barátok, és még egészség sincs? ( gyógyíthatatlan betegség) Én látom rosszul, vagy ez tényleg nem élet így?

Figyelt kérdés

2017. júl. 4. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem látod rosszul. Vegetáció semmi több.
2017. júl. 4. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Tesó, Te most ezt rólam írtad?!
2017. júl. 4. 20:42
 3/9 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem írni hogy egyke is vagyok. A gyerek kori barátoktól elszakadtam, mert hiába kerestem őket, a saját életükkel foglalkoznak csak. értem ez alatt hogy barátnőre tettek szert. Sajnos engem nem nagyon szeretnek a nők. így nekem ez is nehéz.
2017. júl. 4. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

Én is nagyon magányos voltam, de az életem megváltozott, amikor elkezdtem templomba járni, és rendszeresen olvasni a Bibliát.

Istennek semmi sem lehetetlen. A te életedet is be tudja ragyogni.

A gyónással és az önként vállalt áldozatok révén Isten megbocsátja bűneidet, és megújítja az életedet.

Az áldozat lehet pl valamilyen szolgálat, böjt, lemondás valamiről, zarándoklat, imádságok.

2017. júl. 4. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs te tőlem nagyon távol áll a keresztény vallás. Annál is inkább mert nem tudok egy olyan istent szeretni, akinek már akkor bűnös vagyok, amikor meg születek. Éva ette meg az almát, de még is én vagyok a bűnös. Jézus hiába halt meg, én akkor is bűnös vagyok. Itsen teremtet mindent, így a bűnt is. isten rakta le azt a bizonyos tudás fáját a kertbe úgy hogy ő látta a jövőt is így láthatta Évát az almával mielőtt le rakta azt a bizonyos fát. mert így akarta hogy bűnösök legyünk. ha isten teremtette a világ és mindent akkor a gonoszat is a fájdalmat is a szenvedést is lucifert is és minden rosszat is. különben a neve Javhe. Pásztor isten volt. Több istenhitű volt a zsidónép is csak valahogy egy isten hitté vált magyarul deletelték az összes istent csak Javhét hagyták meg. Istent egy olyan világba találták ki, ahol még a szellentésnek is volt istene. ugyanis nem tudták megmagyarázni a természeti jelenségeket. Továbbá nem értem hogy miért Javhe a zsidók istene az igaz isten mikor minden népnek meg volt a maga istensége amire ugyan úgy rá tudnánk mondani hogy ő az igaz. Például Odinra is. Csodát még Javhétól nem láttam mint ahogy Odintól sem. De ha máshol nősz fel, más istenségeknél, akkor arra beszélnél rá hogy ezekbe az istenekbe higgyek. Egy képzeled beli valami nem fogja meg változtatni az életem. Ha már vallás akkor inkább Buddhizmus. Ugyanis ott istenség nem létezik. És buddha ténylegesen létezett is.
2017. júl. 4. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez semmiképpen nem élet, ez lassú halál.
2017. júl. 4. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem élet, vegetálás! Sajnos én is így vagyok!
2017. júl. 4. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a nihil állapota, bár mindenki maga szerencséjének kovácsa, betegként ez igen nehéz feladat és még az érzelmi támszt is nélkülözni kell. De nem lehetetlen felállás.
2017. júl. 4. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, ezek nehéz kérdések, megértelek téged, mert régen én is sokat vívódtam ezen.

Annyit tudok mondani, hogy az én tapasztalataim szerint Isten a megpróbáltatások idején hív, vonz magához.

Igen, ő megengedi a rosszat is, a szenvedéseket, de nem hagy egyedül, mutatja a kivezető utat.

Ugye, a jó dolgok nem léteznének rossz dolgok nélkül. Pl a fáradságtól lesz kellemes a pihenés, a betegségtől lesz édes az egészség.

Ha imáink hatására Isten meggyógyít, mi szeretni fogjuk őt, és valahogy ő ezt akarja.

Ezt a titokzatos, szeretet-kapcsolatot.

És hogy tartsuk be a parancsolatait, természetesen, mert azok az életre vezetnek minket.

2017. júl. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!