Szerintetek milyen élet az olyan, ahol se munkád, se párod, se barátok, és még egészség sincs? ( gyógyíthatatlan betegség) Én látom rosszul, vagy ez tényleg nem élet így?
Én is nagyon magányos voltam, de az életem megváltozott, amikor elkezdtem templomba járni, és rendszeresen olvasni a Bibliát.
Istennek semmi sem lehetetlen. A te életedet is be tudja ragyogni.
A gyónással és az önként vállalt áldozatok révén Isten megbocsátja bűneidet, és megújítja az életedet.
Az áldozat lehet pl valamilyen szolgálat, böjt, lemondás valamiről, zarándoklat, imádságok.
Hát igen, ezek nehéz kérdések, megértelek téged, mert régen én is sokat vívódtam ezen.
Annyit tudok mondani, hogy az én tapasztalataim szerint Isten a megpróbáltatások idején hív, vonz magához.
Igen, ő megengedi a rosszat is, a szenvedéseket, de nem hagy egyedül, mutatja a kivezető utat.
Ugye, a jó dolgok nem léteznének rossz dolgok nélkül. Pl a fáradságtól lesz kellemes a pihenés, a betegségtől lesz édes az egészség.
Ha imáink hatására Isten meggyógyít, mi szeretni fogjuk őt, és valahogy ő ezt akarja.
Ezt a titokzatos, szeretet-kapcsolatot.
És hogy tartsuk be a parancsolatait, természetesen, mert azok az életre vezetnek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!