Ha nincs egy baratom se mivel keptelen vagyok emberekel baratkozni es tarsasagi eletet elni akkor mar eletem vegeig ilyen unalmas eletet kell majd elnem?
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 12:44
1/4 Firedoom válasza:
Esetleg ha reszletesebb informaciot adnal akkor valaszolni is tudnank... Legalabb egy kort vagy hasonlot...
3/4 anonim válasza:
Biztos fiú vagy.
Idővel jobb lesz.
De addig is én a helyedbe tanulnék, hogy sok pénzt keressek majd.
Mert elég pénzen "vehetsz" majd nőt.
Persze ők nem így hívják. Meg is sértődnének ha ilyet mondanál. De a lényeg a lényeg.
Kényelmes életet tudsz biztosítani, akkor nem fogsz unatkozni. Akárhogy is nézel ki.
4/4 anonim válasza:
Egy ideje én is rájöttem erre, és rossz is volt egy darabig. A megoldás nagyon egyszerű. Elkezdtem figyelni azokra, akik amúgy is körülöttem voltak a mindennapokban. Például a kasszáslányra a boltban, vagy az xy szüleire, mikor pár munka miatt találkoztunk. Elegyedj beszédbe velük, viccelődjetek, stb. Annyi, hogy eddig x módon definiáltad a barátságot, de ezt újra tudod határozni, hogy mit is jelent. Lehet nem mész velük bunjee jumpingolni, de megtudhatod, hogy a zárakba ha grafitport teszel, simábban csúszik bele a kulcs, és te is mondasz nekik valami újat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!