Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet tenni, ha a vőlegény...

Mit lehet tenni, ha a vőlegénynek lesz legénybúcsú, de a menyasszonynak nem lesz leánybúcsú, mert nincsenek barátnői?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy egy pár év múlva aktuális lesz majd ez a kérdés.

A páromnak van vagy 10 nagyon jó gyerekkori barátja, akikkel szeretne majd legénybúcsút. Ő egyébként sokkal barátkozósabb mint én.

Nekem pedig mindig csak az aktuális helyemen (suliban, képzésen, munkahelyen) volt pár lányismerősöm, de mindig elszakadtunk egymástól mert nem volt igazi barátság.

2 gyerekkori barátnőmmel nem tartjuk már a kapcsolatot.

4 gimis "igazi" barátnőmmel érettségi óta nem tartjuk a kapcsolatot, bár szerettük egymást, de egyáltalán nem hiszem, hogy bármit szerveznének majd, mert arra nem lenne keret, hogy őket meghívjam, meg Facebookon az eljegyzésünkre abszolút nem reagáltak még egy hülye lájkkal sem, plusz kb 2 éve egyszer beszéltünk egymással. Legalábbis velem...

A munkahelyen van kb 4 közvetlen kolléganőm, de nem egy korosztály vagyunk, meg közülük csak eggyel vagyok jobb viszonyba, de vele is biztos csak addig, amíg egy helyen vagyunk.

... Aztán ennyi.:(

Igazából szeretnék leánybúcsút, de nem zavarna ha nem lenne, viszont így tök ciki lesz, hogy a páromnak lesz buli, nekem meg nem.

Vélemény? Volt valaki így?

Köszönöm

20L

2017. aug. 20. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem sem lesz.

Ő szerintem elmegy haza (bááár, az azért drága mulatság csak egy nap miatt), én vszeg maradok itt.

Vagy mindketten hazautazunk, de akkor nézek Pesten szállást, és míg ő a srácokkal lesz, én borozgatok, vagy beülök egy moziba.

Nincsenek barátnőim, az utolsókban két éve csalódtam hatalmasat, azóta nem barátkozom. Ez van.

28n

2017. aug. 21. 14:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, kedves utolsó. :(
2017. aug. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!