Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem jövök ki a fiúkkal?

Miért nem jövök ki a fiúkkal?

Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Légyszi, legalább pár mondatban fejtsd ki, hogy mi a probléma. Még a nemedet sem tudjuk, hogy várod el így a segítséget?
2017. aug. 13. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert olyan értelmetlenségeket csinálsz, hogy pl. egy kérdést kiírsz, de lehetetlen rá válaszolni, mert semmi leírást nem adsz, hogy legalább NEKED JÓ legyen, NEKED tudjunk segíteni.
2017. aug. 13. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Kicsit írhatnál a részletekről..
2017. aug. 13. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Hááát a probléma az , hogy beszélgetnek velem a fiúk de én félek velük beszélni és ha beszélek is velük akkor mindig oda hívom az egyik barátnőmet és utána szépen lassan eltűnök onnan . Vagy rámírnak akkor lerázom őket mert nem tudom ,hogy beszélgessek velük . Volt már barátom ( gyerekkorom óta ismerem ) nagyon szerettem de elköltözött sajnos és már nem találkoztunk sokat . 16/L 😳

Most is írogat egy fiú nem tudom mit csináljak segítség 😱!!

2017. aug. 13. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Várj, akkor ez nem azt jelenti hogy te nem jössz ki velük. Félsz tőlük, és nem hagyod, hogy közelebb kerüljenek hozzád. Ha írogat a srác, beszélgess vele, ne gondolj arra hogy úristen, ő egy fiú. Lazulj el, csevegj, gyakorold a kommunikációt, rád fér.
2017. aug. 13. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:

De de de miről ??

És tudok kommunikálni csak nem fiúkkal .......

2017. aug. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!