Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak fiatalabb fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak fiatalabb fiúkkal jövök ki?

Figyelt kérdés
Lassan úgy érzem magam, mint egy cukrosnéni... :D Idősebbekkel vagy hasonló korúakkal egyszerűen nem alakul ki.
2014. jún. 4. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jún. 4. 23:46
 2/11 A kérdező kommentje:
23 és a halál között. :D
2014. jún. 4. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:
biztos rossz helyen keresgetsz... vagy csak Ők felnéznek rád és tisztelnek :P 22/f
2014. jún. 4. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát, én is hasonló cipőben vagyok... Valahogy a fiatalabbakkal könnyebben megtalálom a közös hangot. Jobban lehet velük hülyülni :D

A barátom is három évvel fiatalabb nálam...

2014. jún. 4. 23:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kérdezem én is 76/F
2014. jún. 5. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

lazábbak

nem aggódnak állandóan

és van bennük energia

2014. jún. 5. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
egyetértek (>.<)
2014. jún. 5. 00:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 25 éves vagyok lassan, de kölyökképű, nincs kedved ismerkedni? :)
2014. jún. 5. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont a 15-17 évesek nem jönnek be akik közül néhányan pedig úgy vettem észre buknak rám :P Persze eljátszom a gondolattal milyen lehet szexelni velük de mi többet várhat az ember egy fiatal, hormonoktól elvakult lánykától? :)) Azt hiszem itt már többre lesz szükség mint egyszerű szex :)

Te vagy azért jössz ki velük jól mert tisztelnek és meg akarnak kapni (csak érzik hogy nem lehet) vagy azért mert kis perverz vágyaid vannak ami nem biztos, hogy baj csak a mai világban sokan emiatt kinéznek embereket. Illetve még talán olyan lehet, hogy próbálkoztál a korosztályodban és nem jártál sikerrel és valahogy ide menekülsz. Hát sajnálnám nagyon ha ez utóbbi lenne.. ne add fel, mindig van második esély ;)

24/F

2014. jún. 5. 01:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Csak azért zavar mert lassan 25 leszek, legjobb kor ha gyereket akarnék és ha egy fiatalabbal jönnék össze hát érdekes lenne.... Nem hiányzik, hogy kb. elrontsam az életét szegénynek.

Amúgy igen, bennük még van energia, lehet velük hülyülni és komolyan beszélni is, legtöbb 25 körülinek már van egy titkos, beteljesületlen szerelme és mintha küzdeni kéne, hogy a nyomukba érjek vagy elfogadjanak. Egy 16-18 éves meg örül nekem.

Nagyon sokszor többet tud adni egy fiatalabb mindenhogy.

2014. jún. 5. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!