Más is van hasonló helyzetben ( Barátok nélkül)?
26 éves férfi vagyok , és azt veszem észre lassan , hogy egy barátom sincs jóformán. Akikkel mindig is jóba voltam azok külföldön , vagy más városokba költöztek így nagyon ritkán tudunk találkozni. És egyedül az van , hogy a párommal járkálok el mindenhova ami persze jó , de furcsa , hogy ahogy telik az idő kikopnak a barátságok.
Van itt valaki aki hasonló cipőbe jár ? Ha igen , titeket mennyire zavar az , hogy nincs egy normális baráti társaságotok ?
Nekem is hasonló a helyzet. Van 1-2 egyetemi haverom, akikkel néha összeülök, vagy 1-1 programot szervezünk, de különösebben nem keressük egymás társaságát mert nekik rajtam kívül vannak barátaik :D
Mondjuk én azt vettem észre hogy nem is valók nekem a barátok. Nem tudok értelmes dolgokról beszélgetni, jobban érzem magam egyedül.
Nálam is ez a helyzet. Próbálom megváltoztatni, de eddig nem sok siker történt.
26/F
Zavarni zavar, de nem tudok mit kezdeni vele :)
Úgyhogy élvezem az életet barátok nélkül.
legalább van csajod XD
nem te vagy a világvége nyugi. csajom sincs, barátaim sincsenek, de majd lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!