Szerintetek engednem kéne?
Van egy húgom, aki 13 éves, pár hónap és 14. Nos... Az osztálytársai sokat piszkálták, ezért nincs valami jóban a korosztályával, viszont az én barátaimat nagyon szereti, mert nagyon kedvesek hozzá, a legjobb barátomba szerelmes is, de igazából ezzel nem is lenne olyan nagy gond, viszont... Most mégcsak egy kislány a szemében, de attól tartok, hogy ha meglátja benne a nőt, akkor akarni fogja.
Ha a húgom akkor is szeretni fogja még, akkor szerintetek engednem kéne a kapcsolukat?
25/F
Olvasd el egy kérdésemet, és nézd meg a dátumot.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
9-esnek meg üzenem, hogy közel 50 felejthető kapcsolatomba, és egy elrontott házasságomba került megtalálni az igazit!
És nem azért osztom itt a zeszet, mert öröktől fogva nálam van a bölcsek köve, hanem sok-sok hibán, kudarcon keresztül értem ilyen tapasztalttá. És képzeld, van, aki nem gyalázkodni, a másikat porig alázni jár erre az oldalra, hanem mert a gyerekei már verik a harmincat, és nem akarja, hogy a tudása kárba vesszen.
És hadd meséljem el, hogy az erős emberek képesek beismerni saját gyengéiket. Egy férfi agyában 4x akkora helyet foglalnak el a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. (A nők esetéében ez az arány fordított.) Ezért van az, hogy mi férfiak bátrabbak, vakmerőbbek, az életet kevésbé tisztelők vagyunk, és ezért van az, hogy szinte minden gondolatunk a szex körül forog.
Akár el- és beismered ezt, akár nem, ez így van! És sokszor, nagyon sokszor esik úgy, hogy (ahogy öreganyáink mondták) a fa52 feláll, az ész megáll. 25 évesen tudhatnál ennyit az életről. Feltéve persze, ha nem állandóan a bránert tutujgatod, mert akkor persze, hogy nem kerültél még ilyen helyzetbe. Ilyenek vagyunk, de ettől még nem vagyunk kevesebbek semmivel, mint a csajok, akik meg a logikus gondolkodásnak vannak híján. Ők az érzéseik, megérzéseik mentén élnek és ítélnek. (Valljuk be, nem is rosszul.) És ezek nem általánosítások, hanem kőkemény evolúciós tények, amik ugyanúgy érvényesek ma is ránk, mint évmilliókkal ezelőtt Hiányzó Láncszem nevű ősünkre.
Van igazság abban, amit írsz, viszont nem mindenki olyan, hogy megáll az esze, ha meglát egy dögös fiatal csajt.
Nálam pl. sok tini(15-16 évesek) bepróbálkozik, mégis az eszemre hallgatok, nem a f@52omra. És ezzel a barátom is így van.
25 éves felnőttek vagyunk, nem kanos kamaszok, hogy minden lyukat beakarjunk tömni, istenem! De ha te így vagy ezzel, akkor okés.
Egyébként meg egy dolgot nem értek... Mi a francért fáj az, ha ismeretlenek aláznak, ha te is le csitrizel egy olyan kislányt, akit rohadtul nem ismersz?
Ha ilyen vagy, akkor ne is csodálkozz azon, ha mások sz@*rá aláznak.
És még valami... Igen, csak az erős emberek képesek beismerni a saját gyengéiket, én be is ismerem őket, vannak hibáim, viszont csak az erős emberek képesek azt mondani, hogy nem!
Tehát, ha valaki nem képes nemet mondani egy tinilánynak, vagy akár nőnek, az úgy ahogy van, gyenge ember. Ez kb. ugyanolyan, mintha pénz lenne. Egy erős, okos ember nem fog belemenni abba, hogy öljön meg valakit 10 millió forintért cserébe, egy gyenge, buta ember viszont igen.
Ugye, neked nem tűnt fel, hogy nem magamról beszéltem a "csitrivel" kapcsolatban? A FÉRFIRŐL beszéltem. Rólad is. Mert az, hogy MÉG nem kerültél olyan helyzetbe, nem jelenti azt, hogy nem is fogsz. Nem illünk össze mindenkivel egyformán, és van olyan, amikor akkora vonzerővel találod magad szembe, aminek nem tudsz ellenállni. Tehát csak a lehetőségét említettem meg, hogy a barátod rámozdul a húgodra.
És mi bajod a csitri szóval? Tudtommal semmiféle pejoratív felhangja nincs. Én mindig is szerettem és tiszteltem a nőket, korukra való tekintet nélkül. Nagyon széppé tették az életemet, miután megtanultam bánni velük.
Az meg nem fáj, ha itt engem aláznak. Bizonyos kor felett csak azok véleménye érdekli az embert, akik közel állnak hozzá. Azt viszont nem szeretem, amikor érvek helyett személyeskedéssel próbáltok a másik fölé kerekedni. Az ilyen emberrel vitázni olyan, mint szobabiciklizni; csak belefáradok, de nem jutok sehová. S mivel látom hogy neked nagyon fontos, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, tessék, mondj akármit, nem fogok rá válaszolni. Én is voltam 25 éves, és én is jobban tudtam mindent, mint a vén fa52ok. Így lesz ez mindig, amíg ember él a földön, hiszen ennek is evolúciós okai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!