Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kéne engednem, annak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AndiSSO kérdése:

El kéne engednem, annak ellenére, hogy megígértem nem hagyom el?

Figyelt kérdés
Minden nagyon rég kezdödőtt amikor még csak 12-13 éves lehettem. Neten ismertük meg egymást. Ő fiú, én lány. Csak barátok. Neki már vot barátnője. Ez így ment pár hétig, majd szerelmet vallott nekem és én is elmondtam neki, hogy érzek valamit iránta, de nem helyénvaló, ugyanis mással van. Egy két nap kellett hozzá és otthagyta a másik lányt értem. Iszonyú boldog voltam. Összejöttünk. Évekig minden csodás volt, majd elkezdődtek a kis vitáink. Nem vettük észre, hogy milyen csodálatos volt minden.. Mi inkább veszekedtünk mindenféle kis apróságon. Szakítottunk majd újra összejöttünk. Aztán úgy döntöttem, hogy az internetes kapcsolat sz@r. Én őt megakartam igazából is ismerni, vele akartam lenni. De ő nem. Nem értettem miért. Vitáztunk és elhagytam. Végül fél év múlva megint ráírtam és megtudtam, hogy ő lány. Nagyom megharagutam és megszégyenítve éreztem magam mert évekig tartott a mi kapcsolatunk, de hazugság volt az egész. Beszéltem vele. Nem tudom miért tettem, de beszéltem vele ennek ellenére is. Mindent elmagyarázott. Azért hazudott mert tudta, hogy fiúként lenne csak esélye a lányoknál.. Szóval ezen is túltettem magam valahogy. Csak barátokból viszont megint összejöttünk. Mostmár tényleg találkozni akartam vele és mostmár ő is beleegyezett. De történt valami. Nem tudom mit gondoltam.. De nem akartam távkapcsolatot.. Nem bírtam.. Tudtam, hogy így az ő élete is csak bonyolultabb lesz. Elhagytam, mert gondolkodni akartam.. Egyedül akartam lenni... Pár hónap múlva már mással volt. Visszatértem és elmesélte, hogy mást IS szeret. Találkoztunk végül és történt egy-két dolog khm mert nála aludtam és khm igen.. Nagyon szeretem. De elkéstem. Nem tudom mit tegyek. Elmondta a barátnőjének hogy mást IS szeret (azon az is-en nagyon kiborultamxd) de nem szakítottak. Nem használ ki mert akkor más dolgok történtek volna nála.. Mit tegyekxd nem kérhetem hogy szakítson a másikkal, mert egyrészt én 2000 km-re lakok tőle.. Viszont pár év múlva odaköltözök. Na most mi legyen? Én teljesen tanácstalan vagyokxd Kérlek csak finoman válaszolni, tudom, hogy nagyrészt minden az én hibám, mert nem tudtam mit akarok, de viszont mostmár biztos, hogy Őt.. De.. El kéne engednem ha mást szeret? Mert többször is mondtam neki, hogy soha többet nem hagyom el és nem is lennék már rá képes..
2017. jan. 5. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval most akkor lezbik vagytok? És hány évesek?
2017. jan. 5. 09:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Leszbi* ő az, én biszex vagyok. 16 évesek.
2017. jan. 5. 12:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Valami tanács..?
2017. jan. 5. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég érdekes, hogy évekig jártatok a NETEN, soha nem láttátok egymást és azt sem tudtátok, hogy milyen a másik.

Igazad van, mert a te hibád. Sokszor szakítani majd összejönni valakivel, aki alapvetően hazudott, butaság.

Ha rám hallgatsz és nem akarod magad tovább kínozni, akkor egyszerűen hagyd ott. Csak egy tiltás gombot kell megnyomnod és vége az egész hisztinek és tanácstalanságnak. :) Magadnak teszel vele jobbat és egy idő után felszabadultnak érzed majd magad.

Az, hogy azt mondtad neki, hogy nem hagyod el, ahogy látod, le se szarta a dolgot, hiszen más valakivel is van. Úgyhogy ennek nincs jelentősége.

Le kell zárni ezt a korszakot. :)

2017. jan. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!