Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek gyakran fordul elő,...

Veletek gyakran fordul elő, hogy csak ti tesztek valamit a másikért?

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 14:01
 1/9 anonim válasza:
Szia! Velem igen sajnos. Elég sokszor. Ha érdekel írj és elmesélem. De elég idegesítő ha csak te teszel a másikért.
2017. aug. 3. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve nem. Adsig én voltam mindenki lelki szemetese, persze, ha nekem.volt szükségem támogatásra, szartak rám.

Meguntam és megszakitottam velük a kapcsolatot, pontosabban már nem.ugráltam, hogy segitsek, és igy már nem voltam nekik hasznos, ugyhogy kiutáltak maguk közül.

Nem hullajtok könnyeket, de megtanultam önzöbbnek lenni és nem hagyni hogy kihasználjanak, vagy bántson hogy ki mit gondol rolam. Leszarom, és sokkal kiegyensilyozottabb lettem, mert nincs felesleges teher a nyakamban.

28n

2017. aug. 3. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Van, hogy úgy érzem, igen. Próbálok neki segíteni, mert a barátja vagyok, de egy idő után az ember belefárad ebbe. Mostmár úgy vagyok vele, hogyha továbbra is kapcsolatban akar maradni velem, akkor ő is tegyen érte.
2017. aug. 3. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. :/
2017. aug. 3. 18:00
 5/9 Psychopathist ***** válasza:
Igen,előfordult már párszor.
2017. aug. 4. 00:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vezet jóra ezt így mérlegre tenni. Nálam pl. gyakran megesett egy időben, hogy segítettek rajtam, utána felszívódtak. Nem vártak el viszonzást, pedig szerettem volna. Ellenben én meg segítettem másoknak, majd felszívódtam. Szintén nem várva semmiféle viszonzást. A segítésnek jobb ez a módja mert önzetlen és ha kipróbálod meglátod, hogy sem adósnak nem érzed magad, sem átvertnek, hogy nem azt kaptad, amit vártál, mivel nem vársz semmit, mégis néha jön a kellemes meglepi. :)
2017. aug. 10. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Én érdekes dolgot tapasztaltam ezzel kapcsolatban.Sokan panaszkodnak ilyen dologért, "kegyetlen, igazságtalan csúf világban élünk" néven, én nem tudnak kilépni a rossz kapcsolatokból.

A kèrdés kapcsán az az én kérdésem, hogy mit tettél másokért, illetve õk kértek-e téged erre/vártak-e tõled segítséget?

Szoktam tapasztalni olyan embereket, akik kéretlenül tesznek valamit másoknak, olyanokhoz kötõdnek, akik nem viszonozzák, és nem veszik ezt észre magukon!

2017. szept. 13. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem többször is előfordult sajnos (1 lájtos, 2 durvább eset minimum volt, amire így hirtelen emlékszem). Most már, ha barátkozom is, sem olyan szándékkal, hogy ebből mekkora barátság lesz... teljesen jól elvagyok legjobb barát stb. nélkül is.
2018. máj. 30. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetlen ilyen ember volt eddig az életemben, akinek sokat segítettem, de ő ezt sose viszonozta, de ami még rosszabbul esett, hogy meg sem köszönte. Vele több, mint két éve megszakítottam a kapcsolatot.
2018. máj. 30. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!