Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hozzátok milyen gyakran nem...

Hozzátok milyen gyakran nem szól a testvéretek?

Figyelt kérdés

Mostanában hozzám se szól kb. egy hétig a testvérem csak gondol egyet és semmibe vesz, mert most van kivel beszélnie...

Nálatok is volt ilyen, vagy hasonló helyzet?

Ti kivel beszélitek meg az éréseiteket?

2017. máj. 14. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A testvéreimmel kb sosem beszéltem meg semmit.

Fogalmam sincs miért, de nálam ez mindig tabu volt.

Mind éltük a saját életünket, ha nagyon kellett segítettünk egymásnak és alapjáraton jóban voltunk mindig. De ezenfelül semmi több. Sosem voltunk olyanok, mint pl a TV-ben a jó tesók.

Az érzéseimet meg magammal beszélem meg :D

2017. máj. 14. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha, egy szót sem, ja, nincs is testvérem.
2017. máj. 14. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Bárány 18 éves, egész nap mást nem csinál, csak nyomja az xBoxot, ha hozzászólók, baj, ha nem szólok hozzá semmit, az is baj. Így konkrétan nem is beszélgetünk egymassal semmit...

Ez van :/

14/L

2017. máj. 14. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy 18 éves, x boxozó báránnyal én se beszélgetnék, mert valószínű, hogy a látványtól meg se bírnék szólalni. :D :D

Amíg együtt laktam a tesóimmal, én se sűrűn beszéltem velük, szinte pirosbetűs ünnep volt az a nap, amikor a szián kívül váltottunk pár szót. Ahogy elkezdtünk önálló életet élni, már gyakrabban fordulunk egymáshoz, néha kicsit komolyabban beszélni, esetleg kiönteni a szívünket.

A tiéd, ha eddig beszélgettetek, kérdezd meg, hogy miért nem szól hozzád.

2017. máj. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!