Lányok, mit szólnátok hozzá, hogyha futás közben társulna hozzátok egy srác?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket vagy nyitottak lennétek?2016. júl. 2. 10:17
1/27 anonim válasza:
A legelső árokba belökném,biztos szatír
2/27 anonim válasza:
Ha jól nézne ki nem lenne baj. De ha nem akkor inkább be se próbálkozzon.
4/27 anonim válasza:
Magamat ismerve tuti megijednék, hogy mit akar tőlem. :D úgyhogy leráznám.
6/27 A kérdező kommentje:
Én azon vagyok fent akadva, hogy egy ilyen ma már nem, de régen még hétköznapinak mondható, inkább baráti közeledést képes valaki elutasítani, ha nem néz ki jól az illető :D Most ha azt írtam volna ki, hogy ha személyesen odamennék barátkozni hozzátok, akkor mit szóltatok volna hozzá? A barátokat is külső alapján válogatják meg egyesek?:)
2016. júl. 2. 11:09
7/27 Blade Bone válasza:
Barátokat is így válogatnak, igen.
8/27 anonim válasza:
Nem vágom mire kaptam a lepontozást, az őszinte véleményemre? Tudtommal azért van ez az oldal vagy nem?
9/27 anonim válasza:
Soha nem fogjátok felfogni, hogy amikor egy nő egy pasival szóba áll, az életét teszi kockára. Megölhet, megerőszakolhat, megverhet, elrabolhat. Akar tőled valamit, és erősebb nálad. Legrosszabb kombó.
10/27 A kérdező kommentje:
#9-es, és ha jól néz ki, akkor minden bizonnyal nem jelent veszélyt :D
2016. júl. 2. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!