Lányok, mit szólnátok hozzá, hogyha futás közben társulna hozzátok egy srác?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket vagy nyitottak lennétek?2016. júl. 2. 10:17
21/27 anonim válasza:
Pont ezért kell a jóképűektől jobban félni. Ted Bundy?
22/27 anonim válasza:
Oké, Ted Bundy tényleg jóképű volt... meg sorozatgyilkos. :D De ennyi erővel meg féljünk jobban a jópasiktól és ha egy ilyen kocog mellénk sikítva váltsuk gyorsabb tempóra de ha egy csúnyácska 30 éves fruszrált (valószínűleg) szűzzel hoz össze az Isten akkor semmi baj. Én elmondom sokkal jobban félnék az utóbbitól. Szerintem más nők is így vannak vele.
23/27 anonim válasza:
"de ha egy csúnyácska 30 éves fruszrált (valószínűleg) szűzzel hoz össze az Isten"
Mert te ezt mind le tudod szűrni egyetlen egy pillantásból. Nagyszerű vagy.
De ha már itt tartunk, pont ezért lenne sokkal könnyebb célpont bármely nő egy jóképű embernek, mert bután és naivan bennük megbíznak, csak egy megnyerő külső miatt.
25/27 anonim válasza:
24-es. Az lehet varázsló is 30 felett.
26/27 anonim válasza:
Odaírtam h valószínűleg. Isten tudja. XD Nem tom leszűrni 1 pillantásból de na. Feltételezzük, hogy az és borzasztóan frusztrált emiatt és bekattam vagy ilyesmi. Nem vagyok jós meg látó de én sokkal jobban el tudok képzelni egy ilyen helyzetet ezzel a bizonyos férfival mint a te veszélyes jóképűddel. De ez lehet csak az én dilim és hülyének lehet nézni. :D
27/27 anonim válasza:
Nem nézlek hülyének, és értem mit mondasz és miért hiszed így, csak finoman utaltam rá, hogy amire gondolsz, az f***ság.
Egy jóképű, kellemesnek tűnő ember ugyanúgy árthatna neked, mint egy csúnyább, magányos, egyedüllétébe belesavanyodott ember. Ugyanannyi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!