Lányok, mit szólnátok hozzá, hogyha futás közben
társulna hozzátok egy srác?
Legtöbbször (rendőrségi képeket látva) a nem jól kinézők közül szoktak kikerülni az erőszakolók. Miért? Nehezen jön nekik össze a csajozás,frusztráltak és a franc se tudja,h nem-e egy ilyen alkalommal fognak "robbanni" pont akkor mikor az ember egy olyan területen fut,ahol viszonylag nincsenek sokan.... Ügy hogy igen,zavarna.
2016. júl. 2. 14:16
Mert ha valaki jól néz ki, akkor az egy ártalmatlan lélek, biztosan nem lehet erőszaktevő, sem rabló, sem gyilkos, sem semmiféle bűnöző. Hisz valaki minél jobban néz ki, annál kevésbé bűnöző.
Most már értem.
2016. júl. 2. 14:28
Jajj én fülessel futok, nem hallanám a monológ elejét. Viszont tökre örülnék, néha jó lenne ökörködni futás közben. Egyedül is élvezem persze, viszont ha egy jófej valakivel kocoghatok az úgy epic nagyon.
Hajrá. 😉
2016. júl. 2. 17:24
Jaj, engem nagyon zavarna. Futni azért megyek, hogy egyedül legyek a gondolataimmal, problémáimmal, semmi kedvem nem lenne jópofizni valami idegennek...
2016. júl. 2. 18:19
Mi köze ahhoz, hogy hogy néz ki? Senki ne kövessen. Rémisztő.
2016. júl. 2. 20:05
16/27 A kérdező kommentje:
#15-ös, ki beszél itt követésről? Szembe nem szoktak menni az emberek egymásnak?
Ha valaki csatlakozik hozzám, az követ. Ha velem szemben jön, akkor elmegy mellettem.
2016. júl. 2. 21:52
"Soha nem fogjátok felfogni, hogy amikor egy nő egy pasival szóba áll, az életét teszi kockára. Megölhet, megerőszakolhat, megverhet, elrabolhat. Akar tőled valamit, és erősebb nálad. Legrosszabb kombó."
Kb itt az értelmi színvonal: [link]
Igen amúgy teljesen igaz. Minden férfi volt már úgy hogy csak úgy az utcán megöltünk, megerőszakoltunk, megvertünk és elraboltunk egy nőt (ebben a sorrendben) csak azért mert mi férfiak vagyunk.
2016. júl. 3. 10:09
Nem nézek linkelt videókat.
Jobb félni, mint megijedni. Te nem félnél egy vadidegen embertől, aki bevallottan nem tudja magát kontrollálni, és puszta kézzel meg tud ölni?
(A nem tudja kontrollálnit úgy értem, hogy mindig azt mondják, a férfiak ilyenek, elcsábíthatók, ha feláll a faasz, megáll az ész - ezeket férfiak mondták nekem. Ha valaki elmondja neked, milyen, higgy neki.)
2016. júl. 3. 12:30
Engem zavarna. Izzadt vagyok, az arcom piros a vége felé fel vagyok spanolva hogy na méééég egy kicsiiiiiit! Ha ilyenkor oda jön hozzám egy srác hát elhajtom a búsba. Amúgy jót nevettem ezen a szatíron meg erőszaktevőn... :D Oké, persze legyen bennünk egy egészséges félsz, tudom, hogy erősebb nálam egy férfi. Mikor 15 voltam egy osztálytársam viccből a fűre döntött lefogta a kezem és a csípőmet a lába közé szorította, rám nehezedni nem mert mert vékony voltam félt, hogy össze török, mikor nem tudtam mozdulni és ő meg felettem vigyorgott kisebb pánik jött rám. Oké, voltak körülöttünk páran meg bíztam benne, hogy nem bántana, de nagyon rossz érzés volt. Később önvédelmire is jártam, ott is volt hasonló helyzet, csak ott a feladat az volt, hogy ki kellett szabadulni. :D Amúgy tényleg nagyobb eséllyel rabol ki, ver meg, erőszakol meg ne adj isten öl meg egy nem túl bizalomgerjesztő figura aki csúnya, piszkos, rosszul öltözött és büdös is mint egy jóképű szőke fiatalember...
2016. júl. 3. 17:04
Kapcsolódó kérdések: