Mi lehet a baj?
Sajnálom, hogy ezt kell olvasnom, de egy részről mi is hasonló helyzetben vagyunk. :)
A megoldást még nem tudom, de az okát igen. Amióta az online közösségi oldalak kezdtek egyre népszerűebbek lenni, az emberekben pont egyazon sebességgel halt ki a mindennapi társaságra való igény. Persze van más ok is, de én úgy gondolom ez a legnagyobb.
Legtöbb ember nagyobb biztonságban érzi magát a like-ok és megosztások nyomogatásával, mint embertársaival való 'élő' beszélgetésben.
Az előttem levő hozzászolóval tökéletesen egyet értek. A közös hobbi összehozhat érdekes emberekkel.
Amire még én jöttem rá, hogy minél jobban keresed-kutatod a 'barátokat' annál kevesebb rá az esély, hogy találsz. Az oka, csupán az, hogy a másik oldal úgy érezheti, hogy nagyon nyomulsz.
Elgondoltkodtam sokszor ugyanazon amit te leírtál a kérdésedben, és erre a válaszra jutottam: nem érdekel. Mi ketten jól megvagyunk, s legalább nem kell hallgassam, hogy ezt így azt úgy. :)))
Tehát, összeségében, próbálj taktikát változtatni. Ne erőltesd az új kapcsolatok kialakítását és fedezz fel új helyszínt ahol még nem próbáltál ismerkedni. Sok sikert kívánok, és remélem sikerül találni barátokat.
Szerintem nem bennetek van a hiba.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!