Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire normális, ha szinte...

Mennyire normális, ha szinte senki nem köszönti fel az embert a "barátai" közül?

Figyelt kérdés
2-en köszöntöttek föl összesen, meg a családból néhányan. Olyanok nem teszik meg, akikkel napi szinten beszélek. Elég rosszul esik, bár tudom, nem ez a legfontosabb. De én sose tenném meg velük, hogy nem köszöntöm föl őket.
2017. júl. 15. 22:14
1 2
 11/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%
Én azt se tudom a saját névnapom mikor van.
2017. júl. 16. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Fatal_3rror..Fatal_3rror.. nézzük csak.. megvan! május 35-én! Fogadd az ajándék könyvet névnapodra!

[link]

2017. júl. 16. 12:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Sokáig tepertem, hogy sokmindenkit köszöntsek a neves alkalmaikkor, viszonzásul kevesen tették ezt meg. Így hát egy ideje úgy gondolom, hogy köszöntgesse a másikat a Veszett Puli:).

Melyik a jobb: a szívbeli köszöntés vagy a nyálas, erőltetett köszöntés?

2017. júl. 16. 14:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: természetesen én sem az erőltetett köszöntésekre vágyom, de aki igaz barátom, attól azért csak jólesne, egy szívbeli, szeretetteljes rövid köszöntés. Szerintem ezzel egy normális, érzelmes ember így van.
2017. júl. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!