Mennyire normális, ha szinte senki nem köszönti fel az embert a "barátai" közül?
Akkor csak hisztis vagy. Engem konkrétan a szüleimen kívül senki sem köszönt fel a névnapomon. Egyáltalán nem érdekel a névnap, sajátomat is elfelejtem és a legjobb barátomnak fogalmam sincs, hogy mikor van a névnapja.
De ha ennyire sértődékeny vagy egy ilyen hülye "ünnep" miatt, akkor írd a homlokodra, hogy névnapom van, tessék szépen engem felköszönteni, mert különben besértődök, mint egy 3 éves gyerek, aki nem kapta meg a nyalókát az üzletben.
Kedves Henrik vagy Roland! (Nem kívánt törlendő)
Névnapod alkalmából sok szépet, jót és rengeteg ajándékot kíván neked egy ismeretlen gyakoris.
Ki mondta, hogy megsértődtem? Csak nem esik olyan jól. Ennyit írtam. Tudod, vannak érzelmes emberek is.
Utolsónak köszönöm szépen!
Isten éltessen téged jó egészségben!
és minden kedves Lukrécia, Amália, Nóra, Lili, Izabella, Dalma, Stella, boldog névnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!