Az normális, hogy ha én nem szólok senkihez, nem szól hozzám senki?
kisugárzás,
attól még, hogy nem érted, nem azt jelenti, hogy nem létezik, ezek ugyanolyan dolgok mint a gravitáció, vagy elektromosság blabla.. aki használja ügyesen annak nyert ügye van, aki meg nem az elindul a lefele vezető úton
Én szoktam szólni elöször....de ha nem szolok, senki nem szól hozzám.
Nem ismerkedésre vonatkozik a kérdés.
3mas vagyok,
passz,
Annyit tudok, hogy mikor gyakorlok egy bizonyos fajta meditációt - mondjuk úgy, az az alapja, hogy elfogadd magad, és minél inkább élettel teli légy - akkor sokkal jobban érzem magam, kb mintha bevettem volna egy gyógyszert, no joke
de ez még csak level 1, és van aki level99en van, mert összejöttek neki a dolgok természetesen, de ez elég ritka, nem várhatod el, hogy az életedben minden optimális legyen
azt hiszem fehér fény meditáció a neve, többet nem írok
youtubeon van sok infó róla, de van ezerféle másik meditáció, ami fontos, hogy csak úgy fogsz valamiféle eredményt elérni, ha hiszel benne, és ez igaz az életben bármire vonatkoztatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!