Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most akkor ki volt a hibás?...

Most akkor ki volt a hibás? Megint én mint roma vagy a magyar?

Figyelt kérdés
Felreertes ne legyen. Rengeteg magyar baratom van...sot joforman csak azok vannak a rokonsagod kivul. De megvallom az oszintet a rokonokkal se tartjuk mindenkivel a kapcsolatot...de gondolom tudjatok hogy miert. A barataim magyarkent neznek ram es a tanaraim is. De azert en akkor is felvallalom hogy roma vagyok. Most jojjon a lenyeg. Egy lany kiirta facebookra hogy haljon meg minden cigany stb. Es en konkretan , finoman odairtam hogy most ezzel mit is akar elerni. Ha van baja egy romaval beszeljek meg...de ne mindbe kosson bele ok nelkul. Tehat leirtam komment reszlegbe ezt meg meg oda irtam hogy mindenkinek van sajat velemenye..de azt illo megtartani maganak. Es tenyleg 2 magyar lajkolta azonnan a posztom ergo ebbol azt kovetkeztetem hogy igazamat adjak...es erre oda kapok egy olyan valaszt h engem a borszinem miatt ismernek meg... nem akarok egozni mert nem is szeretek. Nem vagyok kituno tanulno ez teny...4-es az ossz. atlagom..es gimnaziumba jelentkeztem rendeszetire, ahova felvetelt is nyertem ugy hogy az osztalyba 26-an vagyunk es benne vagyok a top 3 legjobb tanulo kozott. Az a celom hogy rendor lehessek es hogy elerjem a celjaim. En sose jarok bulizni, nem cigizem, nem iszom, nem drogizom, nem lopok es nem csalok. A legnagyobb csaladam az esetleg puskazni oran xd de viccet felre rakva... Egyet kerek toletek, Magyarok.. mindig legyen szamotokra kivetel. Eszre lehet venni hogy ki a jo, es ki a rossz :) mert en es nehany velem egy gondolkodasu tarsam probalunk beilleszkedni magyarorszagra.Sot en imadom magyarorszagot..en hazamkent tekintek ra. Nem kerem hogy minden megyar legyen minden " jo " romaval puszi tarsak...csak tiszteljek oket es ne soporjek oket az alja nepjuk csoportjahoz. Koszi szepen ha elolvastad vegig :)
2017. júl. 11. 00:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Egyet kerek toletek, Magyarok.. mindig legyen szamotokra kivetel."

Az "baj", hogy a normális roma számodra is "kivétel".

Tök rossz lehet a normális romáknak, de sajnos az a valóság, hogy nagyon sok nem az, és az emberek (nemcsak a magyarok) inkább óvatosabbak az olyan helyzetekben, ha azt a sok tapasztalat indokolja. Aki azt írta, hogy haljon meg minden cigány, az egy hülye barom.

A legtöbb magyar nem így gondolkodik, csak annyit szeretne, hogy biztonságban tudjon élni.

Nem véletlenül tartja sok romavédő szegregációnak azt is, amikor a roma tanulók aránya még nem is éri el az 50%-ot.

Ha nem lenne a romák viselkedésével oylan sok esetben probléma, tök mindegy lenne, hogy hány %-a roma a diákoknak pl.

2017. júl. 11. 23:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Együtt érzek veled kérdező, tök rossz lehet ilyen helyzetben éni. De tarts ki, mert általában a tisztességes, normális, tanult, szorgalmas..stb romákat megbecsülik, tisztelik.

A legtöbb ember nem olyan, mint az a lány. A legtöbb ember (magyar) is azt hangoztatja, hogy vannak kivételek, ezt általában a rasszisták is kihangsúlyozzák.

Pont ezt látom problémának, hogy a normális roma az csak egy kivételnek számít sajnos.

2017. júl. 12. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!