Ezt lehet nevezni barátságnak? 14/L KÉRLEK OLVASD EL! FONTOS!
Arról van szó hogy van egy "legjobb barátnőm" és ha elmondok neki valamit akkor másnak továbbítja.
Ha elmondok neki valami pasi ügyet akkor azzal szivat.
És a sok csesztetése...
Na de ez semmi. Rámertem mondani a másik barátnőmmel egy csajra azt hogy szép és erre közli velem hogy melegek vagyunk.
De az se normális hogy ő is 14 éves és azon gondolkozik hogy a gimiseknek mekkora lehet a farkuk.
Azt mondta hogy már rosszul van attol hogy sose beszélek a pasikrol.
Én meg ezzel úgy vagyok hogy neki már nem is szeretek mesélni semmi pasi dolgot másokkal osztom meg akik nem szekálnak a dologgal.
Eléggé féltékeny típus vagyok, és féltékeny vagyok egy másik barátnőmre "elhanyagol" megkérdezte hogy mi a bajom én meg ezt már nem szeretem neki elmondani mert mindenhol ez lenne a téma hogy tojjam le a csajt.
Van egy csaj akivel én jóba vagyok csak ő 16 éves és csak szidni tudja előttem. Én mondtam neki hogy ne szidja mert én is szidhatnék mindenkit össze vissza. De ő akkor is szidja...
ezt lehet nevezni legjobb barátságnak? mert szerintem már nem.
Ugyan ilyen gerinctelen idiótát "hagytam el" nemrég.
Egyszerűen odaálltam elé, és kimondtam hogy elegem van a f*zságaiból. Azóta nem beszélünk, és ennek nagyon örülök.
És jobb lenne ha te is ezt tennéd.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!