Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek szerint Ő már választott?

Ezek szerint Ő már választott?

Figyelt kérdés

Össze vesztem a legjobb barátommal... Június 15-èn elutazott Angliába a kandúrjához. Amíg itthon volt addig nagyon jóba vtunk, mikor kiment, hirtelen elhidegült majd rám uszította a bulldogját, az Ő telefonján keresztül fenyegetett meg, szidta a családomat majd èn is fenyegetőztem. Vègleg össze vesztem Vele, azóta nem beszèltünk (2 hete)

Van egy ,,közös barátunk", Ő is egy lány. 10 ève ismerem Őt, èn mutattam be Őket egymásnak. 2 hónapja ismerik egymást ès Ő egyetèrt Velük, melettük áll. Nagyon jóban vannak. A lány megkèrte emezt, hogy többet ne beszèljen rólam Neki. Èn meg megkèrtem, hogy válasszon közölünk, de azt mondta, hogy egyikünket se elveszíteni.

Viszont Nekik ad igazat ès ez fáj, elárult engemet.

Ezek szerint Ő a 2 hónapos bnőjèt választotta helyettem akit 10 ève ismer? :'(

Èn 22/F, Ők 26 ès 22/L

2017. júl. 6. 15:49
 1/1 anonim ***** válasza:

írád uszította a bulldogját... telefonon keresztül fenyeget...szidja a családodat.

Csak én ismertem meg ebben az életben normális embereket? Igaz hogy nagyon kevesen vannak, de ilyet egyikük sem csinálna, én sem.

2017. júl. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!