Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is van igy mint én?

Más is van igy mint én?

Figyelt kérdés

Sosem volt igazi barátom, tudjátok az akire bármikor lehet számitani, ha megölnék valakit nem kérdezne csak hozná az ásót tipus..

Viszont ez engem nem érint kellemetlenül, csak furcsán néznek mikor mondom h nekem sosem volt igazi barátom..

Futó kapcsolatok vannak, kb egy hét és 1-2 év közé tudom tenni az időtartamukat, de ezek közt is sok olyan volt h ha én nem keresem akk ő sosem.

Ettől függetlenül a mai napig fenntartom a jogot arra h bárki változtasson ezen, de lehet sosem fog bekövetkezni.

Akik vannak hasonló helyzetben, ti h kezelitek ezt? 25F.

2017. jún. 29. 01:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok ezzel. Egyáltalán nem zavar, hogy nincsen tartós igaz barátom. Könnyen ismerkedek és szeretnek az emberek, de csak a felszínt látják, nem tudok megnyílni feléjük.

23L

2017. jún. 29. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt sosem barátom, csak pár ilyen haver féleség, de azok el is tűntek. Én kezdek már beletörődni a magányba. Alapból introvertált típus vagyok, jól elvagyok magamban. Persze néha jól esne, ha valakivel megbeszélhetném az ilyen-olyan problémáimat. Olyan szempontból talán jó a magány, hogy megtanulja az ember, hogy csak magára számíthat. Így lehet erősödni. No meg ha nincs barát, akkor nincs ki "hátba szúrjon".

18/F

2017. jún. 29. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom nem kéne idepofátlankodnom (13évesen amugy fiú vagyok) és amúgy is kinevettek nekem sem volt ilyen barátom és nem is lessz szerintem de amúgy én ugy kezelem,hogy nem törődöm legalább van akivel szórakozni és van egy beszélgetőtárs meg ha nincs akkor eggyet megyek és alszom ennyi :)
2017. jún. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!