Mit lehet kezdeni egy ilyen barátnővel?
Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, ő a legjobb barátnőjének tart engem, de én ezzel nem vagyok így.
Akárhányszor próbálnánk beszélgetni, csak az a fontos, hogy ő mit csinált, hogy vele mi van, hogy mit csinált a férje, mit csinált az anyósa, stb. stb. Egy éve azon nyavajog, hogy ő mennyire utálja a munkáját, meghogy végre kilátásban van valami új, de még azóta is ott dolgozik.
Engem mindig elintéz egy szóval, és egyből rátér szintén saját magára. Az ő problémái mindenkiénél fontosabbak. Baromi fárasztó, próbáltam már vele erről beszélni, de egyszerűen egyik fülén be másikon ki.
Nekem is van ilyen barátnőm. Mindenből a saját baját hozza ki, még az én gondjaimból is.
Én azt csináltam, hogy ugyanolan kurtán válaszolgattam, mint ő nekem, meg ritkábban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!