Ti nem sértődnétek meg, ha titeket küldenének haza?
24 èves lány vagyok. a barátom haveri társaságában nèvnapozás volt ès meghívtak minket. egèsz este tök jól éreztem magam, mindenkivel röhögtünk stb...erre odaszólt nekem az egyik haverja , hogy jó lenne ha elmennèk haza, mert ha èn ott vagyok akkor a párom nem tud kibontakozni, ès kellőkèppen vedelni.hát ez nem esett jól de röhögtem egyet rajta ès nem èrdekelt. aztán egy másik haverja is beszólt, hogy nem e megyünk át velük egy másik egysègbe, ès hozzá tette hogy de akár el is mehetek haza a páromat meg viszik.akkor már azon a szinten voltam, hogy nem volt poènos ès tènyleg fontolóra vettem hogy elmegyek haza, mert nem volt kedvem olyan társaságba lenni ahol nem látnak szívesen, holott ők hívtak, de egyedül voltam lány. akkor elkezdtek nevetni hogy csak vicceltek stb, majd megint beszóltak hogy nem baj ha ott vagyok de ha hazamegyek az se lenne baj.egèsz este egy rossz szó nem hagyta el a számat, nem èrtem mièrt szólogattak be de többet nem megyek el az ilyen bulikra az is biztos, mert sztem senki nem lenne szívesen ilyen társaságba. kèrdeztem a páromat hogy ő mit szólt volna ha nègy csaj egèsz este azt mondogatja neki hogy menjen haza? azt mondta igazam van ès tènyleg bunkók voltak.
ti mit gondoltok?
a szülinapon először voltak csajok, csak ugye az egyik rèszèvel a brigádnak (4 fiú) elmentünk tovább az èjszakába, így maradtam egyedül lány.
az első beszólást hallotta a pasim, de olyan viszonyba vagyok a srácokkal hogy szoktuk szivatni egymást poènból ès nem vette senki komolyan, a többit meg úgy mondták hogy nem hallotta a párom.de ez a többi beszólás is olyan vicceske akart lenni, csak már idegesített mert sztem egy poèn egyszer poèn.
ezt most nem úgy kell elkèpzelni hogy èn egy cicababa vagyok ès ott tipegek a nègy srác között, fociról szoktunk dumálni, többet veszekszek velük focin mint a pasim, meg simán beillek közèjük, szóval amolyan haverkènt szoktam ottlenni, nem díszpintykènt.
csak egy kicsit rosszul esett azèrt.mi a pasimmal sose járunk külön utakon, mindenhova együtt megyünk ez alap, ès nem is tudnánk egymás nèlkül mászkálni. ezt mindenki így szokta meg.
egyszer eljöttem egy hasonló buliból mert rosszul voltam, ès a pasim majdnem besèrtődött hogy otthagyom, meg egèsz este hívogatott a buliból, pedig mondtam neki hogy menjenek nyugodtan èrezzèk jól magukat.
"sürgősen döntse el a párod melyikőtök fontosabb"
A nők egy része a mai napig azt hiszi, hogy a kapcsolaton bármit javít ha a másiknak választania kell.
itt két kérdés van, mert ha kanbuli és tényleg csak srácok, az gáz, de ha vegyes buli akkor teljesen oké masz mész.
Kérdés1: Te sírtad ki hogy vele menj?
Kérdés2: hogyan hívtak meg, tudták hogy te is mész?
Mert ha tudták hogy mész, és nem volt gáz és mégis parasztok voltak veled, én bizony a pasin kérném számon, hogy miért nem állt ki mellettem. Másrészt meg ótvar emberekkel haverkodik és ez nagyon gáz.
27f
17-es ha nem választ akkor meg vége lesz, mert az nem kapcsolat ahol lepattintják a csaját, inkább b@.zibár..:DDD
Komolyan mondom!! Ha magától nem képes választani akkor meg kell neki adni a lehetőséget :P !! Az ilyennek tökmindegy, hajtja a vére, de legalább a csaj önbecsülését ne rontsa!!
Ne érezze már magát úgy mint egy darab rongy , vagy papucs.. ha kell előveszem, ha nem helyrerakom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!