Nem szeretném elmondani az osztályomnak, hogy edzésre járok, de valamit ki kell találnom, hogy miért sietek haza?
Figyelt kérdés
Eddig a szüleim jöttek értem,de most nem tudnak,és a korrepetálást meg az ilyeneket már mondtam a héten.De ők nagyon szeretnek beszélni,hiába indulok el,akkor elkezdenek egy új témát,rám meg megharagszanak ha elmegyek,aztán én leszek az új téma.De mivel 10 perc alatt kell hazaérnem óra után,utána 5 perc múlva lemenni a buszmegállóba,szóval elég nehézkes megoldani.Nem szeretek hazudni,tényleg nem,de nem akarom,hogy megjelenjenek ott(nem először fordulna elő).Mit találjak ki?2017. márc. 28. 21:19
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok, de miért zavarna ha megjelennének ott? Bunkók veled? Elnyomnak?
Én speciel örülnék ha pár osztálytársam érdeklődne ugyan azért a sportért mint én, és mehetnénk együtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyrészt sosem kedveltem őket annyira.Másrészt most is az van még órákon és máshol is az volt,ahol ott voltak,hogy ha valamit jól csinálok,de ők nem,akkor jön az hogy jajj most nagyra vagy magaddal,ha a tanár megdicsér akkor kiabáljak hogy perszee meg most minek isteníti,ha valami jó történik velem,valamit jól csináltam a dolgozatba,akkor az,hogy dehogyis kellett úgy csinálni,hogyan lenne nekem meg a kettes is.Lesúgtam az egyiknek az egész dolgozatot,erre megszólal hogy neki biztos egyes lesz,mert én súgtam neki.Mivel edzésre nagyon szeretek járni,imádom,nem szeretném,ha azt bármelyik elrontaná.
2017. márc. 28. 21:40
3/5 anonim válasza:
"sziasztok"
És elhúzol. Nem kell senkinek magyarázkodni.
4/5 anonim válasza:
Ezek férgek. Egyikkel se beszélj mostantól. Mintha nem is léteznének. És megváltozik életed. Szívesen!
5/5 anonim válasza:
mond hogy sietsz haza mert segitesz a hazimunkaban ehes is vagy tanulni is kene edzel is otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!