Ti nem sértődnétek meg, ha titeket küldenének haza?
24 èves lány vagyok. a barátom haveri társaságában nèvnapozás volt ès meghívtak minket. egèsz este tök jól éreztem magam, mindenkivel röhögtünk stb...erre odaszólt nekem az egyik haverja , hogy jó lenne ha elmennèk haza, mert ha èn ott vagyok akkor a párom nem tud kibontakozni, ès kellőkèppen vedelni.hát ez nem esett jól de röhögtem egyet rajta ès nem èrdekelt. aztán egy másik haverja is beszólt, hogy nem e megyünk át velük egy másik egysègbe, ès hozzá tette hogy de akár el is mehetek haza a páromat meg viszik.akkor már azon a szinten voltam, hogy nem volt poènos ès tènyleg fontolóra vettem hogy elmegyek haza, mert nem volt kedvem olyan társaságba lenni ahol nem látnak szívesen, holott ők hívtak, de egyedül voltam lány. akkor elkezdtek nevetni hogy csak vicceltek stb, majd megint beszóltak hogy nem baj ha ott vagyok de ha hazamegyek az se lenne baj.egèsz este egy rossz szó nem hagyta el a számat, nem èrtem mièrt szólogattak be de többet nem megyek el az ilyen bulikra az is biztos, mert sztem senki nem lenne szívesen ilyen társaságba. kèrdeztem a páromat hogy ő mit szólt volna ha nègy csaj egèsz este azt mondogatja neki hogy menjen haza? azt mondta igazam van ès tènyleg bunkók voltak.
ti mit gondoltok?
Tipikus az a srác, aki ott hagyta a haverokat a nő miatt. Nem téged hívtak meg, hanem a srácot, de gondolták, hogy a papucs srác az "asszonykája" nélkül nem megy sehova.
Neked kellett volna annyi eszednek lenni, higy a helyzetet felismerve, lelépsz még az elején.... igy megkimélted volna magad a kellemetlen helyzettől.
Ezek nem haverok, tapló ivócimborák, sürgősen döntse el a párod melyikőtök fontosabb! nekem erre ment rá kapcsolatom:(
Vedeleni, pfff, ki tudja még hová mennek, kivel vannak:( aztán meg nem emlékeznek rá..
és a barátod nem állt ki érted mikor beszóltak neked? meghúzta magát vagy az orra alatt mosolygott? Ha férfi lenne akkor ki állt volna érted nyilvánosan ilyen lekezelő beszólások után. Azt mondta volna ha "ti ennyire nem tisztelitek a barátnőmet akkor mind a ketten lelépünk"
Én dobnám a helyedben az ilyen töketlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!