Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőm össze akar...

Legjobb barátnőm össze akar barátkoztatni keresztényekkel, én nem szeretném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátnőm megtért vagy mi és jár gyülibe stb.

Jó elfogadtam. Mondtam nekem ne beszéljen Istenről meg ezekről a dolgokról,mert engem ez nem érdekel.

Elfogadta nem nagyon beszél róla.

Viszont szülinapján jött velünk két keresztény barátja egy lány és egy fiú.

Hááát két szót nem tudtam velük kb váltani. Nem nagyon találtam egyikkel sem a közös hangot.

Erre barátnőm kitalálta,hogy ha megyünk nyaralni jöjjenek ők is,meg járjunk el pubokba néha meginni 1-2 italt,meg közös programok. Én nem akarok velük barátkozni,semmi közös nincs bennünk.Hiába kezdtünk el beszélgetni. Aztán persze a szülinapon is elkezdtek Istenről beszélni. Na mondom nagyon jó.

Mondtam nem akarok velük barátkozni,de nem nagyon szólt rá semmit. Ahogy ismerem biztos még felveti.

Nem akarom megbántani sem.

2017. jún. 11. 18:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
23
2017. jún. 18. 20:06
 12/13 Kistál_és_a_bor válasza:

Az pont jó.

A a legszebb életkor.

Megmaradt a barátságotok?

ápr. 27. 06:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Hú de régi kérdés.

5 éve már nem vagyunk bnők,de nem ez miatt.

ápr. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!