Legjobb barátnőm össze akar barátkoztatni keresztényekkel, én nem szeretném. Mit tegyek?
Barátnőm megtért vagy mi és jár gyülibe stb.
Jó elfogadtam. Mondtam nekem ne beszéljen Istenről meg ezekről a dolgokról,mert engem ez nem érdekel.
Elfogadta nem nagyon beszél róla.
Viszont szülinapján jött velünk két keresztény barátja egy lány és egy fiú.
Hááát két szót nem tudtam velük kb váltani. Nem nagyon találtam egyikkel sem a közös hangot.
Erre barátnőm kitalálta,hogy ha megyünk nyaralni jöjjenek ők is,meg járjunk el pubokba néha meginni 1-2 italt,meg közös programok. Én nem akarok velük barátkozni,semmi közös nincs bennünk.Hiába kezdtünk el beszélgetni. Aztán persze a szülinapon is elkezdtek Istenről beszélni. Na mondom nagyon jó.
Mondtam nem akarok velük barátkozni,de nem nagyon szólt rá semmit. Ahogy ismerem biztos még felveti.
Nem akarom megbántani sem.
Első én is erre gondolok,hogy külön fogunk programozni persze. Mondjuk én annyival vagyok előnyben,hogy egy városban lakunk. A két másik barát meg 30 km-el odébb.
De idővel ettől függetlenül lehet én leszek a másodrangú,mert őket meg ez a dolog köti össze. Minket mondjuk 4 év,ami nem elhanyagolható azért.
Megpróbálok még vele beszélni erről.
Mindig azokkal barátkozott akikkel akart sosem mondtam neki kivel igen kivel nem.
Nem akarom kisajátítani. De azért,mert én nem akarok az ő barátaival lógni nem tiltom meg,hogy velük legyen. Sőt ez a legjobb megoldás,hogy külön tölt programot velük és velem is.
Mint írtam én próbáltam barátkozni velük,de nem nagyon találtam velük a közös hangot.Kínos csendekből nem nagyon jutottunk előbbre.Nekem olyannak tűnt,hogy ők sem akarnak velem beszélni,pedig nem úgy álltam hozzájuk!!
Érdeklődő voltam,próbálkoztam,de semmi.
Én meg hamar veszem a lapot ha vki nem akar velem kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!