Ki akar használni a legjobb barátom? El akarok menni Izraelbe nyaralni, ő is jönne de csak ha én fizetem az utat. Mondom oké, de akkor fizeti a illetéket és a kaját. De ebbe nem megy bele, mert nincs sok pénze, "csak" 1 M ja van félretéve.
Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 00:14
1/17 anonim válasza:
ilyen feltételek mellett én is leszek a legjobb barátod ha akarod.
én is megnézném izráelt.
a kajámat fizetem ígérem.
2/17 A kérdező kommentje:
és az illetéket is, ami kb 100.000 ft összesen?
2017. máj. 31. 00:21
3/17 anonim válasza:
neem.
mert akkor nem maradna pénz kajára,piára meg ku-rvákra.
4/17 A kérdező kommentje:
jóvan :D én is csajozni akarok ott :D ki akarom pihenni ezt a barom magyar közéletet egy picit, de senki nem jön velem. vagy tényleg nincs pénzük, vagy kapcsolatban van, vagy mint a barátom aki nincs kapcsolatban és pénze is van, fukarkodik, egyedül meg szar....
2017. máj. 31. 00:32
5/17 anonim válasza:
Naná hogy kiakar használni.
2 opció van :
- elviszed nyaralni és jól járt mert ingyen volt
- ha nem mész bele kit érdekel, majd csinálok mást (nem kötelező elmennem, de ha ingyen van oké)
6/17 A kérdező kommentje:
akkor megyek egedül :D majd megismerkedem arrafelé valakivel, vagy nem :D
2017. máj. 31. 01:21
8/17 anonim válasza:
Ez nevezhető "barátságnak"?
Jobban hasonlít ultimátumhoz, vagy tőzsdéhez.
De hogy barátság nem...
9/17 anonim válasza:
Ember, ez nem barátság :) Menj egyedül, annál nincs jobb:)
10/17 anonim válasza:
Hát ha egyszer nincs pénzre rá, akkor nincs neki. Ha azt akarod veled menjen, akkor fizesd az útját, mi ebben a bonyolult? Különben nem megy, nem tud menni. Ez még nem kihasználás.
Az a kihasználás, ha valamit akaratod ellenére megtesz veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!