Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb baratom húga tabu?

A legjobb baratom húga tabu?

Figyelt kérdés
Mindketten nagykorúak vagyunk, és szerintem bejövök neki. De a barátommal mikor erről dumáltunk viccesen, azt mondta, valahogy bizarr lenne, ha udvarolnék a húgának.
2017. ápr. 17. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
ez csak a te dolgod, meg a lányé, ehhez semmi köze se a legjobb barátodnak, se senki másnak. ha valakinek ez baj, akkor bekaphatja :D
2017. ápr. 17. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

A következményeket nézd. Meg azt hogy a barátság fontosabb vagy egy kapcsolat ami kiszámíthatatlan idejű.

Ha szakítotok lehet a lány is és a haverod is utálni fog, megéri?

2017. ápr. 17. 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tisztára, mint a Harry Potterben! XD

Egyébként ezt nektek kéne tudnotok.

Ha összejöttök, és mondjuk a haverodat az nem zavarja, egy szakítás esetén mégis ő is megharagudhat rád.

Hiába két különböző dolog, nem tudja majd szétválasztani a kapcsolatodat a húgával és barátságodat vele.

2017. ápr. 17. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is tabu emiatt, amit más is ír...simán rámehet a barátság is, ha végül mégsem lesz az igazi a csajjal...
2017. ápr. 17. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor okés ha feleségül is veszed a lányt.
2017. ápr. 17. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tabu, viszont konfliktusokat szülhet, így meg kell vitatni a témát a barátoddal szerintem.

Mi (én fiú) a húgommal beszéltünk ilyenről, és mi örülnénk, ha ilyen szitu jönne ki, hiszen rögtön tudnánk, hogy két igazán jóarc ember szeretett egymásba 😃

Tehát nálunk így jutottunk dűlőre. Ami problémás lehet a te esetedben, hogy a srác úgy tűnik ettől a dologtól, ezt kellene megbeszélni.

2017. ápr. 17. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az egyik legjobb kézenfekvő megoldás.
2017. ápr. 17. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd... a barátod ismer téged.

Szóval ha khmm... nem javasolja, hogy a húgával kezdjél, akkor biza az azt jelenti, hogy szerinte vagy te vagy problémás vagy a nők terén, vagy a húga egy katasztrófa.

Mert hát csak attól, hogy a barátod húga a lány még nem lenne tabu (sőt! Én pölö örülnék egy ilyen dolognak, elvégre a páros mindkét tagja közel áll hozzám).

De... te mégy a jégre, ha mégis megpróbálod.

2017. ápr. 17. 15:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát, ezen én is gondolkodtam, de az az igazság, hogy annak ellenére, hogy a legjobb barátomról van szó, nekem is nagyon fura lenne, ha a nővéremmel járna. Nem azért, mert valami furcsa lenne a gyerekben, egyszerűen a helyzet furcsa szerintem.
2017. ápr. 17. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
És mitől találod furcsának?
2017. ápr. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!