A legjobb baratom húga tabu?
A következményeket nézd. Meg azt hogy a barátság fontosabb vagy egy kapcsolat ami kiszámíthatatlan idejű.
Ha szakítotok lehet a lány is és a haverod is utálni fog, megéri?
Tisztára, mint a Harry Potterben! XD
Egyébként ezt nektek kéne tudnotok.
Ha összejöttök, és mondjuk a haverodat az nem zavarja, egy szakítás esetén mégis ő is megharagudhat rád.
Hiába két különböző dolog, nem tudja majd szétválasztani a kapcsolatodat a húgával és barátságodat vele.
Nem tabu, viszont konfliktusokat szülhet, így meg kell vitatni a témát a barátoddal szerintem.
Mi (én fiú) a húgommal beszéltünk ilyenről, és mi örülnénk, ha ilyen szitu jönne ki, hiszen rögtön tudnánk, hogy két igazán jóarc ember szeretett egymásba 😃
Tehát nálunk így jutottunk dűlőre. Ami problémás lehet a te esetedben, hogy a srác úgy tűnik ettől a dologtól, ezt kellene megbeszélni.
Nézd... a barátod ismer téged.
Szóval ha khmm... nem javasolja, hogy a húgával kezdjél, akkor biza az azt jelenti, hogy szerinte vagy te vagy problémás vagy a nők terén, vagy a húga egy katasztrófa.
Mert hát csak attól, hogy a barátod húga a lány még nem lenne tabu (sőt! Én pölö örülnék egy ilyen dolognak, elvégre a páros mindkét tagja közel áll hozzám).
De... te mégy a jégre, ha mégis megpróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!