Egészséges vagyok, ha egy ilyen élet a kényelmes nekem?
Van pár haverom, de igazából nem sokat beszélgetek velük. Sulis dolgokat megdumáljuk, meg együtt elmegyünk bulizni, de én általában csak hallgatom/olvasom, ahogy ők mesélnek egymásról egymásnak.
Én is tudnék mesélni magamról, sok minden történik velem, de nagyon-nagyon ritka amikor késztetést érzek arra, hogy ezt elmondjam valakinek.
Most például ismerkedem egy lánnyal, akivel legalább 1 randiig eljutok, ami már nagy szó. A haverjaim közül egy srácnak kb kétszer megemlítettem és úgymond nekem elég is volt ennyi, de mintha azt érezném, hogy el kell mondanom a többieknek, mert különben megharagszanak, hogy ezt sem meséltem el.
Sok ismerősöm van, aki azt gondolja, hogy nem kedvelem, csak mert nem mondok neki soha semmit magamról..
Nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről?
17/F
Én személy szerint teljesen megértem az ilyet, introvertált vagy, nincs szükséged a bájcsevejre, hasonlókra...
Viszont az emberek általában, fiatalok meg pláne, egyáltalán bele sem gondolnak, hogy léteznek személyiségtípusok pl.
Ami alapján gondolkodnak ebből a szempontból, azok a tanult viselkedésminták leginkább (ami gyakran rossz, nem segíti előre őket szükségleteik kielégítésében), ami itt a rossz kommunikációból és a társadalmi elvárásokból-társadalomnak való megfelelési kényszerből áll kb.
De nem vagyok tudós a témában, úgyhogy ez egy nagyon kezdetleges vélemény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!