Szerintetek hibáztam?
Az van, hogy van egy banda az osztályunkba, akikhez hozzá csapódtam. De ettől függetlenül sokszor lógok a legjobb barátnőmmel. A legjobb barátnőm azt mondta, hogy mondjam el neki ha valamit mondanak róla abban a bandába. Igazából is benne van ebben a bandában, de ő annyira nem, mint én. Egyik nap beszélgettem a lányokkal(a banda tagjaival) és elkezdenek beszélni a legjobb barátnőmről, olyanokat hogy már rohadtul idegesíti őket a csaj, meg hogy tiszta buta, hülye és, hogy utánozza őket(részlet kérdés, hogy mire célozták, de egyébként nem utánozza őket a legjobb barátnőm).
Kicsit elgondolkodtam, hogy biztos él-e mondjam ezt az LB-nek, mert tuti fix, hogy rossz kedve lesz ettől és sírni is fog. (Érzékeny, ha bántják szavakkal)
Elgondolkodtam egy ideig, és úgy döntöttem, hogy elmondom, hiszen ő is mondta, hogy mondjam el, ha róla esik szó.
Végül elmondtam neki, és utánna picit pityergett. Egésznap vele voltam, vigasztaltam, sokszor köszöngette, hogy elmondtam ezt neki. Egyébként ezzel a bandával, mint említettem ő is jóba volt, csak ritkábban csapódott hozzájuk, és most először hallotta tőlem, hogy kibeszélték. Az LB-m eddig azt hitte, hogy ők is igaz barátok számára..
Most olyan bűntudatom van, hogy elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek. Nem tudom mit gondoljak, hogy jól cselekedtem-e vagy nem.. Fél órával később már jobb kedve volt és mosolygott, de valahogy mélyen ùgy érzem, hogy hibáztam azzal, hogy elmondtam neki azt, hogy kibeszélték és, hogy miket mondtak róla.
Szerintetek jól cselekedtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!