Megint hibaztam, mit tegyek?
Mostanaban sokat veszekszunk a legjobb baratommal ezert irtam egy nagyobb regenyt (hosszu szoveget) amiben leirtam minden erzesem (barati) es o ezt meg is kapta es elkezdtunk beszelni mar veszekedni,es az egyik baratnom beleavatkozasaval odaig eljutottunk h a legjobb baratom azt mondta h szeret,de ezt valahogy nem tudom elhinni,mert nagyon sokszor megbantott mar.
Tudom bennem is van hiba.
Ezert mondtam neki h ne utaljuk egymast de ne legyunk baratok.
Es most eszmeltem ra h ez egy nagyon nagy hiba volt..
Kerlek segitsetek hogyan tovabb??
Koszonom a ket ertelmes valaszadonak h valaszolt:)
De hogyan csinaljam?
Mit mondjak neki?
Utoljara azt beszeltem vele h ne utaljuk egymast,de ne legyunk baratok..
Ettol ot akarom megovni,mert a baratai mondtak neki h ne bekuljon ki velem,es ezert amikor azok a sracok ott vannak akkor "nem johet oda"
Ez nekem nagyon faj,de nagyon szeretem.
Nem tudom elfelejteni,de biztos haragszik ram..
Hulyenek fog nezni es lehet h mar o nem akarja folytatni
"Ettol ot akarom megovni,mert a baratai mondtak neki h ne bekuljon ki velem,es ezert amikor azok a sracok ott vannak akkor "nem johet oda"
Ez nekem nagyon faj,de nagyon szeretem. "
Írd le ezt, legyél őszinte, miért mondtad amit mondtál, hogy ne nézzen hülyének hogy szórakozol vele, értesd meg vele a helyzeted.
Ekkora hülyeséget csinálni egyébként, eszméletlen. Legközelebb gondolkodhatnál mit is írsz és mik lesznek a következményei.
Chaosix,koszonom valaszod.
Valoban nagy butasagom tettem,csak annyira kivoltam h gondolkodas nelkul irtam neki.
Utolso nevtelen kommentelo ezt neked uzennem:
Sajnalom h nem tapasztaltad meg milyen az az igazi fiu-lany baratsag,ami nem szol semmi masrol,mint a baratsagrol.
Vannak rossznapjaink,dobalozunk csunya szavakkal,de egybol megbanjuk.
Amikor a szerelmedet eldobot a legjobb baratodert,mert "ritka az ilyen barat"
Ez a legszebb dolog,vkit nem szerelembol ennyire szeretni
Remelem te is egyszer megtapasztalod :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!