Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van rá esély? Megpróbáljam...

Van rá esély? Megpróbáljam egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy lány, szeptemberben neten ismerkedtünk meg, 2-szer találkoztunk. Én akartam még találkozni, de ő sose tudta, hogy akar-e..Mondtam neki, hogy ennek igy semmi értelme. Ennek már több, mint egy hónapja, azóta se beszélünk, elköszöntünk egymástól. Viszont nekem nagyon hiányzik, rengetegszer álmodok is vele..Szerintem azért nem akart találkozni, mert túl sokszor megsértődtem minden hülyeségen.. Esetleg irjak neki, hogy kezdjük tiszta lappal? Benne lenne szerintetek? Nagyon félek, de nekem sokat jelent(baráti viszonyban voltunk) .

Ő 16, én 17.

2017. ápr. 4. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
kérdésedre válaszolva ha meg sem próbálod esélyed sincs
2017. ápr. 4. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen kezdjük tiszta lappal dolgok tapasztalatom szerint sosem jönnek be. De próba szerencse, lehet ti lesztek a kivétel. Veszíteni mit veszíthetsz?
2017. ápr. 15. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondani kellene, hogy tiszta laoosl, hanem csinálni. Írj bek de üss meg egy új tiszta hangot ami vonzó neki. Esetleg legyél viccesebb.
2017. ápr. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!