Van még esély 30 évesen barátokat szerezni?
Ennyi idősen, és később az ember pl. az óvodában, iskolában a többi szülővel barátkozik.
Vagy ha sportol, vagy van valamilyen hobbija, amikor közösségbe megy, akkor ott.
Vagy szomszédokkal pl.
Szerintem a tartós baráti társaságok jellemzően pontosan ennyi idős korban alakulnak ki. Gondolj bele!
Fiatalon, a gimis barátok szétszélednek a gimi után, ki-ki hova megy, van aki egyetemre, van aki melózni, mindenki megy mindenfele. Az egyetemi csoporttársak jó eséllyel ugyanúgy az egyetem után szétszélednek, viszont 30 évesen az legtöbb ember végzett a tanulmányaival, általában maradnak egy városon/országon belül, és úgy egy jóval stabilabb baráti réteget lehet kialakítani. Ráadásul fiatalon a személyisége az embereknek rengeteget változhat, és ez is okozhatja barátságok, baráti társaságok szétesését. Szóval szerintem egyáltalán nincs késő 30-on túl barátokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!